TREK repen

TREK repen

TREK repen zijn een ideale snack voor tussendoor en zijn dan ook uitstekend in te zetten als je een zware klus voor de boeg hebt. Ze vullen je tekorten gezond weer aan. Deze prote´ne-energierepen hebben een goede verhouding prote´ne, koolhydraten, vet en vezels. Alles om spierafbraak en energieverlies te voorkomen.

Ginkgo Biloba en Ginseng zijn verder toegevoegd om een goed concentratievermogen en alertheid te steunen. TREK repen bevatten geen kunstmatige toevoegingen en toegevoegde suikers en zijn gemaakt van onbewerkte ingrediŰnten. Je kunt er lekker van snoepen, wetende dat je tegelijkertijd je lichaam en geest voedt met allerlei nutriŰnten waar je mee vooruit kunt. Prote´nes om je lichaam mee op te bouwen en koolhydraten om je energiepeil hoog te houden. TREK repen zijn vezelrijk en geven je een verzadigd gevoel. Zo heb je echt iets aan je snack en ben je weer opgeladen om fit en vol energie verder te gaan.

Mixed Berry

De 'TREK Mixed Berry'-repen zijn een mengsel van dadels, havervlokken, soja crispies en rozijnen, voorzien van een frisse bessensmaak.
IngrediŰnten: Dadels 42%, havervlokken, soja crispies 15% (soja, tapioca zetmeel, zout), rozijnen 14%, appelsap, ma´szetmeel, framboos 0,5%, aardbei 0,25%, ginkgo biloba extract, ginseng extract, natuurlijke smaakstoffen.
Per reep (68 gram): kcal 204, prote´ne 10,6 gram, koolhydraten 38,4 gram, vet 1,5 gram.

Cocoa Brownie

Heb je net alles goed op een rijtje om gezonder te gaan eten, komt die 'trek' in chocola opeens weer naar boven. Met de 'TREK Cocoa Brownie'-reep is dat geen probleem!
IngrediŰnten: Dadels 40%, soja crispies 15% (soja, tapioca zetmeel, zout), havervlokken, rozijnen 13%, pinda's 8%, appelsap, cacao 4%, ma´szetmeel, ginkgo biloba extract, ginseng extract, natuurlijke smaakstoffen.
Per reep (68 gram): kcal 216, prote´ne 11,4 gram, koolhydraten 34,9 gram, vet 4,1 gram.

Peanut & Oat

Een broodje pindakaas of een handjevol pinda's? Het kan ook anders. Met de 'TREK Peanut & Oat'-reep heb je alles in ÚÚn. Dadels, rozijnen, pinda's, havervlokken, soja crispies en pindakaas.
IngrediŰnten: Dadels 38%, rozijnen 12%, havervlokken, pinda's 12%, soja crispies 10% (soja, tapioca zetmeel, zout), pindakaas 7% (pinda's, zout), appelsap, ma´szetmeel, natuurlijke smaakstoffen, ginkgo biloba extract, ginseng extract.
Per reep (68 gram): kcal 239, prote´ne 10,7 gram, koolhydraten 33,2 gram, vet 7,7 gram.

Meer informatie

Meer informatie over TREK repen in Nederland kun je ook vinden op de website http://www.vitamins.nl/. Daar kun je ook online bestellen om TREK repen thuis te laten bezorgen.

Bron: http://www.vitamins.nl/


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]