Nakd fruitrepen

Nakd fruitrepen

Nakd fruitreepjes zijn een intelligente lekkere keuze. Deze reepjes bestaan uit fruit, havervlokken en noten. Gťťn kunstmatige toevoegingen en gťťn toegevoegde suikers. Ze zijn 100% natuurlijk en zitten vol vezels en voedingstoffen. Je honger wordt gestild en je suikerspiegel wordt op een goede manier op peil gehouden.

Berry Cheeky

Rode bessen en vruchten hebben een heerlijke zonnige smaak. Deze reep is een mengsel van dadels, havervlokken, rozijnen, frambozen en aardbeien. Een fruitig hapje met goede gezonde koolhydraten als basis. Ideaal voor in je (sport/school)tas, in de auto of in je lunchbox.
IngrediŽnten: dadels 39%, havervlokken, gemengde noten 14%, rozijnen 13%, appelsap, frambozen 2%, aardbeien 1%, natuurlijke smaakstoffen.
Berry klein (30 gram): 100 kcal. Berry groot (68 gram): 230 kcal.

Banana Bread

Typisch Amerikaans. Beetje brood, een paar bananen, wat noten. Heerlijk. Een 'Nakd Banana Bread'-reepje smaakt erg naar zo'n bananenbrood. 16% banaan gecombineerd met walnoten, rozijnen en havervlokken. Samengeperst met dadels en appelsap.
IngrediŽnten: dadels 37%, havervlokken, banaan 16%, walnoten 15%, rozijnen 13%, appelsap, natuurlijke smaakstoffen.
Banana klein (30 gram): 102 kcal. Banana groot (68 gram): 235kcal.

Apple Pie

Appeltaart. Vind jij dat ook zo'n verleiding? Heerlijk tijdens een gezellig bezoekje aan de buren, tijdens verjaardagen of gewoon zomaar, omdat je er trek in hebt. Tijd voor een 'Nakd Apple Pie'-reepje. Deze reep zit natuurlijk vol vezels, vitamines en mineralen. En, smaakt echt naar appeltaart.
IngrediŽnten: dadels 38%, havervlokken, rozijnen 13%, gemengde noten 12%, appel 8%, appelsap, natuurlijke smaakstoffen.
Apple klein: (30 gram): 98 kcal. Apple groot: (68 gram): 222 kcal.

Cocoa Loco

Wel de smaak van chocola maar geen toegevoegde vetten of suikers. Puur natuur. Cacao kan een positieve invloed hebben op je stemming. Je stofwisseling gaat ook vrolijk draaien met een gezonde basis van dadels, havervlokken, noten en rozijnen.
IngrediŽnten: dadels 38%, havervlokken, gemengde noten 15%, rozijnen 13%, appelsap, cacao 5%, natuurlijke smaakstoffen.
Cocoa klein (30 gram): 102 kcal. Cocoa groot (68 gram): 235 kcal.

Meer informatie

Meer informatie over NAkd repen in Nederland kun je ook vinden op de website http://www.vitamins.nl/. Daar kun je ook online bestellen om TREK repen thuis te laten bezorgen.

Bron: http://www.vitamins.nl/


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]