foto

Globetrotter Buitensportvoeding

Globetrotter Buitensportvoeding is een klein Nederlands bedrijf dat buitensportvoeding levert via (voornamelijk) Internet. Het assortiment van de winkel is zeer ruim en wordt overzichtelijk weergegeven op hun site. Het bestaat uit onder andere losse groente-, fruit-, vis- en vlees-producten en daarnaast uit een behoorlijke reeks verschillende menu's. Maar ook bijvoorbeeld dranken, soepen en zelfs (zelfbak) broodpaketten!

Voordelen
Globetrotter is duidelijk voor de fijnproever die net iets meer wil dan alleen eten in de pan en klaar. Je moet er dan ook altijd even de tijd voor nemen om een Globetrotter-maaltijd klaar te maken en het niet even snel willen doen. Naar mijn idee heeft Globetrotter buitensportvoedig de volgende voordelen:

  • zeer ruim assortiment van losse producten
  • ruime keus in menu's (ook veel 'vreemde' menu's)
  • alle ingrediënten worden apart verpakt (handig als je allergisch voor iets bent!)
  • lang houdbaar
  • lekkere smaak en hoge voedingswaarde
  • tevens vegetarische maaltijden

Niet alleen verkopen
Als je de site van Globetrotter Buitensportvoeding bezoekt zul je zien dat ze met hun site niet alleen willen verkopen. Een groot deel van de site wordt namelijk gebruikt om bezoekers voor te lichten over koken in de buitenlucht en voedig in het algemeen. Zo wordt er onder andere uitgelegd hoe je met water om moet gaan en waat er zoal komt kijken bij het samenstellen van een goede maaltijd. Daarmee is de site van Globetrotter Buitensportvoedig een prima bron voor meer informatie over voeding in het algemeen.

Meer informatie
Meer informatie over Globetrotter Buitensportvoeding kun je ook vinden op hun website: http://www.globetrotter.nl/.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]