Beef Jerky

Beef Jerky

Beef Jerky is een ideale snack voor de actieve buitensporter: het is rijk aan eiwitten, bevat weinig vet en is lekker om op te knabbelen tijdens het lopen als tussendoortje of als extra snack tijdens een pauze.

Beef Jerky

Wat is Beef Jerky?

"Een traditionele Amerikaanse snack gemaakt van reepjes Braziliaanse biefstuk en bereid volgens authentiek Wild West recept. Voor 100 gram Beef Jerky gebruiken wij 350 gram biefstuk van superieure kwaliteit. Beef Jerky is rijk aan eiwitten en bevat slechts 4% vet! Beef Jerky is dus een verantwoorde snack en is ook nog vriendelijk voor uw lijn. Beef Jerky, een lekker en verantwoord tussendoortje voor elk moment. Bij een drankje, in de auto, voor de televisie, bij een sportwedstrijd, een feestje of als appetizer bij uw diner. Voor uzelf en om uit te delen."
Bron: Beefjerkys.nl

Diverse smaken

Er zijn verschillende smaken Beef Jerky, elk met hun eigen fans:

  • Original: de oorspronkelijke Beef Jerky smaak met peper en kruiden
  • Classic: de milde variant met kruiden en minder peper
  • Terriyaki: de zoete oosterse smaak
  • Cajun Hot: de sterk gekruide versie met verschillende soorten peper
  • Smoked: de milde en gerookte variant

Meer informatie

Meer informatie over Beef Jerky in Nederland kun je ook vinden op de website http://www.beefjerkys.nl/. Daar kun je ook online bestellen om Beef Jerky thuis te laten bezorgen.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]