foto

Cadeautips voor de feestdagen (2)

In dit tweede artikel opnieuw enkele tips voor cadeaus die zowel leuk zijn om te krijgen, maar zeker ook om te geven. De onderstaande cadeaus zijn verkrijgbaar bij veel buitensportwinkels of reisboekhandels in het geval van het boek.

Glowing Spork

Glowing SporkVeel mensen hebben inmiddels al wel kennis gemaakt met de spork: een mes, vork en lepel in één. Leer nu echter de Glowing Spork kennen! Een limited edition Spork, die speciaal is gemaakt voor 2010. Deze Spork blijft licht geven in de duisternis en wordt bovendien geleverd in een leuke cadeauverpakking. Spork-liefhebbers kunnen bovendien met een klein mini-magazine over Glowing Sprok en uiteraard met een echtheidscertificaat.
Verkoopprijs: EURO 9,95
Meer informatie: http://www.lightmyfire.com/

Wenger EvoWood

Wenger EvoWoodEen Zwitsers zakmes komt bij iedere buitensporter wel van pas. Maar het wordt pas bijzonder als je een EvoWood-uitvoering van Wenger cadeau doet. Deze zijn namelijk niet voorzien van de standaard roden schalen, maar van echt houten schalen. Daardoor hebben ze een heel authentieke look. Dankzij de ergonomische vormgeving liggen de messen bovendien prettig in de hand. Er zijn verschillende uitvoeringen, van basismodel tot uitvoerig model met een groot aantal functies.
Verkoopprijs: vanaf EURO 34,95
Meer informatie: http://www.wenger.nl/

De wereld in 27 vakantiedagen

De wereld in 27 vakantiedagenIedereen droomt er wel eens van om lange reizen te maken of verre oorden te bezoeken. Maar veel mensen met een drukke baan blijken dan toch elk jaar weer op dezelfde camping in Spanje of Frankrijk uit te komen. Simpelweg omdat zo’n andere bestemming te lastig is om te boeken of te veel tijd kost om er informatie over te vinden. Nonsens! Met dit boek in de hand boek je voortaan bliksemsnel een bijzondere vakantie. Het staat namelijk boordevol tips over hoe je bijzondere vakanties waar dan ook op de wereld kunt boeken. Gewoon binnen de standaard 27 vakantiedagen die je van je baas krijgt.
Verkoopprijs: EURO 17,95
Meer informatie: http://www.nieuwamsterdam.nl/

Tech4o Datacenter II

Tech4o Datacenter IIHet tech4o Datacenter II is de opvolger van de eerste versie van deze handige gadget. Het is een zeer compleet en bijzonder informatief stukje elektronica. Zo kun je er niet alleen de tijd op aflezen, maar ook de temperatuur en luchtdruk. Een makkelijk te begrijpen interface zorgt ervoor dat je altijd alle informatie direct binnen handbereik hebt. Dankzij het meegeleverde koord kun je hem om je nek hangen, maar eventueel ook met een carabiner aan je broekriem of rugzak.
Verkoopprijs: EURO 99,95
Meer informatie: http://www.tech4o.eu/

Y-ply

Y-plyDe Y-ply wordt misschien wel dé hit voor de komende zomer. En dan niet alleen op het strand, maar ook op de camping. De Y-ply is een vernuftig opvouwstoeltje. Maar het is ook een opvouwbare ruggensteun. En een neksteun voor als je ligt te lezen. Of gewoon een steuntje voor onder je oksel als je op je zij bij het kampvuur wilt liggen. Eigenlijk is de Y-ply dus super multifunctioneel. Bovendien is hij ook nog eens compact, klein op te vouwen en oersterk. Hij wordt geleverd inclusief een handig draagzakje en is er in een groot aantal verschillende kleuren.
Verkoopprijs: EURO 25,00
Meer informatie: http://www.y-ply.com/

Lees ook het andere artikel met cadeautips!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }