foto
In het schrijfblok komt telkens een nieuw (reis)verhaal over de belevenissen van bezoekers van de site. Ook jij kunt jouw verhaal insturen voor publicatie.

Zelf een verhaal insturen

Altijd al iets willen schrijven voor op het web maar nooit het publiek kunnen vinden? Dit is je kans!

Het schrijfblok staat open voor eenieder die graag iets wil schrijven over zijn of haar belevenissen op het gebied van buitensport. Dat kan een reisverslag zijn, maar bijvoorbeeld ook een beschrijving van je bezoek aan een buitensportbeurs. Kortom: als het maar interessant is voor andere bezoekers van de site.

Het enige dat je hoeft te doen om je verhaal gepubliceerd te krijgen is het opsturen naar webmaster@hiking-site.nl. Het liefst in een Word-bestand, voorzien van je naam en email-adres. Eventueel kun je je verhaal voorzien van één of meerdere foto's, maar wees dan wel karig met de bestandsgrootte (de omvang van het totale mailtje liever niet groter dan 1 Mb).

Uiteraard is het inzenden geen garantie voor plaatsing en is het ook niet altijd mogelijk om je verhaal direct de volgende week te plaatsen. Daarnaast worden anonieme verhalen nooit gepubliceerd, het is dus aan te raden om geen gratis email-adres te gebruiken bij het inzenden (zoals Hotmail, etc.).


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }