Nieuwe profiel berichten

is de tent nog te koop?
Mailking
Mailking
Yep, tent is er nog.

Ik stuur hem gratis op, maar als je in de buurt van Twente bent, zet ik hem liever samen op.

Adventurous greetings, Coen.
Heb je die BSR-set nog? En volgende vraag: waar woon je [ongeveer] voor als ik 'm wil ophalen?

Binnenkort krijg ik veel meer vrije tijd en wil dan meer gaan buitensporten. Ik heb al een BSR-tje en die bevalt prima maar een extra brandertje van 25 gram kan er nog wel bij in de rugzak. Je kent dat wel: je wilt eten koken én tegelijker tijd koffie/thee maken en met één brander is dat wat moeilijk.
C
ChrisH
Laat maar; nog één besteld bij Alie
  • Leuk
Waarderingen: Aziz
A
Aziz
Hey ChrisH. Ja voor het gewicht hoef je het niet te laten he. Veel plezier ermee.
Hi, heb wel interesse in een Zpacks waterfles hoesje. Een lichte beschadiging vind ik niet erg.
Groeten,
Paul
Dag Mojo,
Ik ben niet goed bekend op de Hikingsite.
Reply maar op dit bericht.
Ik loop graag door de Europese bossen en heb als bijkomende hobby het koken van Chinese afhaalmaaltijden op een primus brander. Ben 50 jaar, kom uit Arnhem en doe zowel dagtochtjes als een weekendje weg In de Eiffe, schwarzwald of de Ardennen bijvoorbeeld. Vanwege de emigratie van mijn oude wandelmaatje loop ik graag met anderen mee, of ik organiseer zelf wat moois.
Hoi, ik zoek een wandelmaatje om dit voorjaar een 8 daagse wandelroute te lopen over de Serra de Tramuntana op Mallorca.

gr
Ashantie
hallo mensen. Ik ben Kobe. Ik zit in mijn 6e jaar industriële kunst en doe dit jaar mijn geïntegreerde proef. Ik heb een enquête gelinkt waarmee ik graag wat data wil verzamelen over draagbare/ mobiele douches om mee te gaan kamperen. Alvast bedankt!
Gezocht

Hillenberg Nammatj 2gt

Is er iemand die deze tent graag wil verkopen. Ik ben op zoek naar een tent die nog in erg goede staat verkeerd. Geen beschadigingen. Het liefst inclusief footprint.
Ben van plan om in 2024 van Zuid-Spanje terug naar Nederland te wandelen. Wie heeft hier ervaring mee? Tips?
Hoi Lein.

Net nieuw op het forum hier. Ik lees dat jij eigenaar bent/was van een inreach mini.
Heb net ook zelf eentje aangekocht. Ik dien eerst een jaarabonnement te nemen, dat is klaar. Maar hoe zit het daarna. Ik wil het ding bij aanschaf abonnement direct voor twee maand activeren en daarna drie maand niets. Hoe ga ik te werk ? Ik wil niet betalen op het moment dat ik de Inreach niet gebruik.

GRoeten
Tebke
Hey Jari,

Ik heb interesse in jouw CP3 trekking poles. Accepteer je €110?
R
RBE2020
Verzendkosten kan ik natuurlijk er bij betalen
Hey, ik vertrek dit weekend met de tent en rugzak naar het zuiden van Frankrijk of Bretagne ... hadden Juragebergte op het oog maar weer zal blijkbaar niet zo goed zijn. Zijn beginnende hikers en zitten graag in de natuur maar ook 's avonds eindigen in leuke dorpjes of bij wijnboeren ;) Iemand tips, we knn een 5 a dagen ter plaatse wandelen.
Hallo, kan ik nog meedoen met de actie? Het gaat voor mij om een maatwerk slaapzak van €351.
Ik hoor het graag.

Mvg Peter
Te koop gevraagd
Graag ga ik dit jaar voor het eerst starten met rugzaklopen of met de fiets. Een Nature cloud up lijkt me erg geschikt voor een beginneling. Delen jullie die mening ook of hebben jullie andere tips?
Mocht er iemand zijn tentje willen verkopen hou ik me aanbevolen.

Vriendelijke groeten Jacuba
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan