Zuiderzeepad in weekenden

Hallo wandelaars en genieters van het leven,

Ik ben Rosemarie, 46 jaar, uit Rotterdam.

Heb je zin in wandelen en wil je onderweg ook af en toe stil staan bij bezienswaardigheden, mooie stadjes of dorpjes?
Is 15 tot 20 km wandelen op een dag geen probleem voor je?

Ga dan mee langs het Zuiderzeepad!

Eén weekend per maand, twee dagen wandelen door oude vissersdorpjes, een Hanzestad als Kampen, over de Veluwe en het waterrijke land van Friesland.
Dus niet zo snel mogelijk van A naar B lopen, maar genieten onderweg van al wat te zien is en uitrusten bij de diverse pleisterplaatsen. Een stadswandeling, bezoek aan een kasteel of museum onderweg, even van de route af om bijvoorbeeld Urk te bezoeken of een geocache te zoeken, alles kan mogelijk zijn.
Overnachting van zaterdag op zondag in hotelletjes, pensions en in de zomermaanden misschien kamperen voor wie dit wil.
Plan is om in mei 2011 te starten in Enkhuizen, met zijn buitenmuseum en historisch centrum. Via Hoorn, Volendam en een rondje over het eiland Marken bereiken we uiteindelijk Amsterdam. Door het Gooi en via de Veluwe komen we bij Kampen van waar het door o.a. de plaatsjes Elburg, Blokzijl en Lemmer naar Stavoren gaat. Een boottocht over het IJsselmeer is dan ook een mogelijkheid.
Ik hoop een leuke groep mensen bij elkaar te krijgen om dit te verwezenlijken. Wandelen vind ik heerlijk maar wel in combinatie met iets zien of beleven onderweg, echt de tijd nemen dus tijdens de route van al het moois om je heen.

Wanneer bovenstaande u aanspreekt laat het me weten. In het voorjaar kunnen we een ontmoeting organiseren en alles bespreken wat data en wandelwensen betreft.
Iedereen is welkom!

Rosemarie
 
Laatst bewerkt:
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Rose.

als je je bericht nog kunt wijzigen haal dan je e-mail adres eruit. Scheelt weer spam van webcrawlers....Geinteresseerden kunnen je toch bereiken via je profiel dat je hebt opgegeven bij registratie. In je profiel is je e-mail afgeschermd maar toch ben je bereikbaar. Ergo dat adres in je bericht is echt niet nodig.
 
Hoi Rose,

Als je geen reacties zou krijgen van mensen die de hele route meelopen, zou je ook kunnen overwegen om jouw volgende etappe elke maand op het forum met clubevenementen te leggen. Is er best een mogelijkheid voor dat er mensen spontaan een weekend mee willen.

Groeten,

Linda
 
Zuiderzeepad (LAW) in weekenden

Hoi Linda,

Dat is een goed idee! Zo is er altijd kans om nieuwe mensen te ontmoeten.
Dank je wel!

Groetjes,
Rose
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Bovenaan