WinterNightHike 2012

Aloha dan maar weer,

Vanwege agenda- en werktechnische redenen een wat late aankondiging, maar bij deze dan: We gaan weer een nachtje wandelen onder winterse omstandigheden. De datum is traditiegetrouw het laatste weekend van januari. Deze keer dus de 28e en de 29e.

We beginnen met een hapje bij een lokale wokchinees. Als we om 17:30 aanvangen, dan moet het lukken om een uur of 7 in de benenwagen te klimmen. We maken pak 'm beet tussen de 15 en 20 km (afhankelijk van het weer en de ondergrond). Op de plaats delict slaan we naast het kamp op, ook het vat gluhwein aan. De zondag gaan we weer een mooie dag ervan maken, waarbij we tussen 3 en 4 uur bij een ov-gelegeneheid aankomen (ns bij voorkeur).


Tot dan.

Groet,
Richard
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hmmmm. Zit nu in Freiburg im Breisgau (en helaas nog in een cleanroom) en zou bijna willen roepen: Kom maar deze kant op. Sneeuw boven in de bergen, ruige bossen en ernstig veel mensen met verstand van Gluwein..... en een rechtstreekse verbinding met Amsterdam via Utrecht en Arnhem.

Maar het meest practisch blijft toch wel de date te starten in Park Sonsbeek bij de lokale culinaire attractie.groet,
Richard
 
Ik ga graag voor de gezelligheid mee uit eten. Maar aangezien mijn nachtzicht niet heel goed is ga ik niet mee lopen. Manlief zet ik af en vertrouw ik aan jullie toe!
 

WillemdeBeer

Lid Club Hiking-site.nl
Helaas moet ik deze laten lopen alsook de Winterhike. De daaropvolgende probeer ik er weer bij te zijn. Wellicht zal ik zelf maar eens een hike organiseren.
Willem
 
Maar het meest practisch blijft toch wel de date te starten in Park Sonsbeek bij de lokale culinaire attractie.

groet,
Richard

Rug alweer een beetje hersteld om te kunnen lopen en struikelen in het donker?

Ik ga de rest van de week niks meer eten zodat ik straks bij de wokchinees plek heb voor 9 bordjes! :9
 
Klinkt als ala naturel tukken of in de bivakzak.
Toch mazzel dat ik die niet in de berging heb gestopt;)

Martijn
 
Hier weer fris uit de douche op de bank na een mooie hike.
Heerlijk gelopen, wel weer ff wennen zo in het donker zonder maan en op zo af en toe enkelverzwikkende paadjes.
Heerlijk getukt in het bos, en lekker wat gegeten op de Posbank.

Dank aan allen voor de fijne hike!

Martijn
 
Nou inderdaad, heerlijk fris ben ik weer nu, maar heerlijk fris was het ook vannacht. Tenminste, als je voorop liep ;-) anders was t af en toe minder fris...

Het was en bleef droog, rond het vriespunt, we lagen hardstikke beschermd zolang het donker was, want onze pseudo boswachter Fred liet in de ochtend nog even een paar harten sneller slaan, zeker omdat we wisten, dat de boswachter aan de andere kant van het veld zijn huisje had staan.

In de avond heeft nog iemand uitgetest hoe stevig zijn elleboog was, maar die heeft zijn volle gewicht gehouden, ook toen deze onzacht op de grond terecht kwam. Een ander deed iets spannends met zijn enkelbanden, maar ook die hebben zich groot gehouden. Verder was de pauze enigszins vergeten, maar wij willen toch allemaal zo heeeel af en toe een echte hike? Nou, dan bijten we wel even op de kiezen.

Op zondag hebben we met zijn allen om een appelnotenplaatgebak gevraagd, maar we kregen iets euhm... anders op de Posbank. Ging er ook wel in hoor. Kortom, lekker gesmokst, beetje glühwein genipt en in t donker naar het warme licht van een kaarsje gestaard. Toppie weer dus :)
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hij was weer top, lekker donker enzo, wel de net herstelde enkelbanden iets meer opgerekt dan wenselijk maar dat mocht de pret niet drukken :)

Vrijdag op zaterdag al een rondje met Willem gelopen over de Posbank en ook ergens in het bos liggen snurken, was een leuk lang weekendje buiten slapen zeg maar :)
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan