Wat is jouw 'droom-hike'?

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door jdw, 3 jan 2019.

 1. Sparen en onbetaald verlof nemen.
  Marla
   
  aqdennis vindt dit leuk.
 2. Kwam net dit artikel tegen op Cicerone press, misschien iets voor jou dan.
   
 3. Joch3m

  Joch3m Lid Club Hiking-site.nl

  Er is tegenwoordig een systeem waarbij je meerdere dagen en trailheads kan opgeven om zo meer kans te maken op een ticket. Als je echt wilt lopen en het niet erg vind om niet op de 3 meest populaire trailheads te starten dan zijn er mogelijkheden zat.
   
 4. Het leukste zou ik een GR tocht of deel willen lopen.
  Maar ik ga een paar weekenden met de jongste hond van ons op pad, kijken of ze het leuk vind. Maar niet leuk voor de oudste hond, die is al 11 en vind gezelschap en knuffelen erg leuk.
   
 5. Ik heb er twee. De eerste is de West Highland Way met aansluitend de Great Glenn Way ; gewoon niet omdat het moet maar omdat het kan.

  En ten tweede : vanaf mijn woonplaats de pelgrimstocht lopen naar Santiago ; in de herfst van mijn leven wil ik er op terugkijken en denken over de zin van 'het' en mijn leven. Wie weet bekeer ik me op het laatst nog wel tot iets, hoewel ik denk dat dat niet het geval is.

  Daarna ga ik achter de geraniums o_O
   
 6. De W in Torres del Paine. In een werelddeel waar ik nog nooit ben geweest. En dan met een strakblauwe lucht. En dat het dan heel rustig is. En dat ik dan geen zere knieën krijg. Ja, als je mag dromen....
   

Deel Deze Pagina