Wat ben ik vergeten?

11,1

Elf komma één

Dat zei de weegschaal net. Dat is het gewicht van de rugzak, de chestpack, de inhoud van die twee en drie dagen eten. Daar komt dan nog 600gram bij aan stookalcohol, 360gram van de stokken gaat eraf en dan nog water. Kortom, ik blijf tussen de dertien (in t begin) en tien (op t eind) kilo all in en dat zit allemaal in een 50literzakje voor een ruime week.

Ik kom straks aan de kust van Wales vast tot de conclusie, dat ik iets vergeten ben. Ik heb dit nog nooit gepresteerd. Kennie...

Wel leuk :)
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

J

JeroenBouman

Guest
Kom nou Anna, jij werkt toch zeker met een packlist? Uitprinten die lijst en afvinken, of -nog beter- lekker doorstrepen met een dikke stift! Off topic, 10 kg. basis gewicht is nog best zwaar :)
 
Het zou zomaar kunnen zijn dat je niks bent vergeten.
Mijn rugzak kwam ook tot 13.5 kilo inclusief eten voor 4 dagen en een liter water.
Veel plezier!
 
Gezien het jaargetijde misschien regenkleding en/of gaiters? Ik ga volgende week naar Skye en die gaan zeker mee!

Geniet er van.
 
Hihihi, mijn weegschaal is ook knudde. Ik checkte 10,5kilo in op Schiphol.

Tentje plus los grondzeil plus haringen is ruim onder de kilo. Eens zien hoe blij ik word van een enkeldaks tentje in Wales.

Kaplaarzen zijn alleen leuk onder een rokje. Of bedoelde je die niet? ;-)

Een paklijst heb ik idd via geargrams. Maar ik heb vooral veel voor-de-zekerheidjes thuisgelaten deze keer. Eens zien of dat ook lukt. Verder heb ik geen behoefte meer om ultramegalight te gaan. Veel te duur :)

IDkaart is lichter dan een paspoort en gezond verstand... sjah...

De creditcard was goed voor de vlucht.

En Peter, dat had ik ook kunnen doen, maar dit keer reed mn moeder mee. En ja, te vroeg voor de trein idd.

De hond! De ene heeft net 6 weken geleden een knie-operatie gehad en de andere is pas 8 maandjes. Behalve dat wil ik niet van de honden gescheiden zijn tijdens de reis en ik verrek t om links te rijden. Dus nu ze geen van twee mee konden op wandel, ben ik snel gaan vliegen.

Hyz: diolch!

En die regenkleding: een grotere tegenstelling ken ik haast niet. Gaiters uiteraard, een alpha ar van arc en dan een ingekort trutbroekje van mac-in-a-sac.

Op t moment lig ik ergens in iemands schuur op die ene boerderij in de middle of nowhere. Mn tentje hangt naast me droog te druppen en ik heb afgelopen nacht alweer genoeg geslapen voor een hele vakantie. Nadeel van ruim tien uur daglicht is de bijna 14 uur nacht. Maar ik heb een volle maag en een warme slaapzak! Nouja, warm genoeg iig. Morgen weer een dag!
 
Hihihi, mijn weegschaal is ook knudde. Ik checkte 10,5kilo in op Schiphol.

Er is altijd verschil tussen weegschalen onderling. Je weegschaal is pas knudde als ie elke keer wat anders aangeeft.
En bij mij weegt mijn rugzak op het vliegveld altijd minder dan thuis.

Veel plezier!

Marla
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan