[TE KOOP GEVRAAGD] Trailstar binnentent

Ik zoek een binnentent voor mijn Trailstar. Heeft iemand er 1 liggen die hij niet (meer) gebruikt, of tips waar ze te koop zijn? Ik hoor het graag. Dank!
 
Dank hyz en Ivo voor jullie reacties. Max. hoogte idd 1.20m en het liefst iets 5-hoekigs met bagagepunt. Ik sta open voor suggesties.
Ivo, van de binnentent van Ali ben ik niet blij met de inzakkende opstaande rand.
 
Je bedoelt iets als
https://nl.aliexpress.com/i/32988900608.html?spm=a2g0z.12057483.0.0.428d5f32Z5fiTt
Anders zelf maken?
ivm dat doorzakken: dat is een probleem bij tenten die grotendeels uit gaas bestaan. Daar zit wat teveel rek op. Anders zou je iets toe kunnen passen gelijk de inner tent panel tensioners bij de tramplite binnentent. (maar is vrees ervoor bij gaas) Zie wat verderop http://www.tramplite.com/2018/11/original-tramplite-tarp-discontinued-uk.html
Je zou wat lusjes kunnen naaien op de ribben van de binnentent (buitenkant) en vanuit de top langs de buitenkant van de binnentent een lijn opspannen naar de grond bij het opspanpunt zodat de binnentent wordt opgehangen aan die lijn die je wel op kan spannen zonder dat ze zakt
 
Inzakkende binnentent: wellicht in de top ophangen met een elastiek in plaats van vaste lijn. En als dat toch nog niet helemaal het je van het is wellicht de hoekafspanpunten ook even met elastiek doen.
 
Bovenaan