Tijdschriften

Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Perfors

Guest
Een hele goede dag allemaal,

Heeft het nut om jezelf een abonnement kado te doen van een tijdschrift als OpPad o.i.d. En als het nou heel nuttig en leerzaam is, welke moet ik dan kiezen. Ik ben er al een stuk of 5 tegengekomen volgens mij. En ze pretenderen allemaal heel erg goed te zijn.

Een zeer vriendelijke groet,

Marco
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Marco,

Is het niet altijd nuttig om jezelf iets kado te doen ??

Ik heb zelf de Op Pad thuis en ik vind het altijd leuk om deze in de bus te vinden. Net als bij elk ander tijdschrift heb je uitgaven met leuke artikelen en soms zit er niets van je gading tussen. Maar ja, dat hou je volgens mij altijd wel.

Daarnaast ken ik de Backpacker. Deze vind ik soms heel goed, maar meestal niet. Het is mij teveel op de VS gericht. Wel geven ze soms goed gerichte recenties op producten e.d.

De andere drie ken ik niet, dus ben benieuwd welke je bedoeld.

Gr. Fred
 
P

Perfors

Guest
Fred,

Ik heb iets gevonden over Op Lemen Voeten en Te Voet. Op een andere kom ik ook niet zo gauw. Komt nog wel boven drijven. Ik verwacht ook niet van een tijdschrift dat ik alles interesant en nuttig vind. Maar omdat er verschillende tijdschriften zijn en ik geen geldboom bezit, moet ik een keuze maken. In ieder geval alvast bedankt.

Groet,

Marco
 

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Marco,

Daarnaast heb je ook nog bladen als Outdoor Magazine, Voyager (als ik me niet vergis) en Backpackers (Nederlands blad, niet te verwarren met BackPacker, het Amerikaanse blad).

Ik lees zelf Te Voet, Op Pad en Outdoor Magazine. Wel altijd te laat, want ze doen er zo'n 3 weken over om hier in Spanje aan te komen.

Te Voet is meer gericht op wandelaars, Op Pad zo'n beetje op alle buitensporten lijkt het en Outdoor Magazine lijkt zich meer te richten op populaire/extreme buitensporten (hiken, rafting, klimmen, etc.).

Grtx,

Raymond
 
L

Len

Guest
Het grote nut van lid worden van op pad is/zijn de cadeau's.
De laatste keer weer een 1/2 jaartje genomen omdat ik het tefal pannensetje wel kon gebruiken......... Gelukkig wisselen ze vaak van cadeau's en is de minimale abbonementstijd niet zo lang.
natuurlijk zal ik niet ontkennen dat er ook goede artikelen in staan maar zoals al eerder gezegd dit is niet in ieder nummer naar ieders wens.

Trouwens: NIET LEZEN MAAR DOEN!
Succes,:+
 
G

gerda

Guest
hoi marco
ik ben nu al een aantal keren het tijdschrift 'hoogtelijn' tegengekomen (in een wachtkamer, jaja!) en ik raak iedere keer weer erg verdiept. eerste indruk: vooral verhalen, verslagen van zowel expedities, 'gewone' beklimmingen als lange afstandswandelingen. werkelijk prachtige foto's.
als je dus niet vreselijk naar informativiteit, maar meer naar vermaak op zoek bent, zou ik hiervoor gaan!
waar je aan een abonnement kunt komen? tsja, eigenlijk ben ik daar zelf ook nog niet achter...
als iemand anders het weet?
via internet niet gevonden...
okee succes met kiezen en leesze!
gerda
 
O

Onno84

Guest
Je kan ook zonder dat je lid wordt van de NKBV het blad ontvangen, als ik me niet vergis kost dat je dan 18 euro per jaar. En dan krijg je em 6x per jaar.

Greetz,Onno
 
Hoi Marco,

Als je nog steeds iets te lezen zoekt,
en bijvoorbeeld 15 jaar historie interessant vind,
kijk dan naar mijn Te Koop posting.
Twee grote dozen voor bergsport tijdschriften.

er zitten ook 20 jaar Op Pad tijdschriften aan te komen,
maar die moet ik eerst nog uitsorteren!

groet,

MP
 
ondertussen zijn de limits al bij een liefhebber beland,
nog iemand interesse in de berggidsen en of hoogtelijnen?

de op pads zijn van 1986 tot 2004 ongeveer compleet, het overzicht zet ik binnekort on line.

gr

MP
 
Bij ons in de bibliotheek van Gent,kan je die Oppadmagazines gewoon kopïeren (je moet wel wat langer wachten) maar dan heb je tenminste
enkel de artikelen die je echt interesseren (zonder de hopen reclame).
 
Ik ben zelf al een tijd geaboneerd op Outside. Een prachtig buitensportblad uit de VS. Niet slechts typisch outdoor maar veel breder met schitterende verhalen en foto's. Jon Krakauer, Mark Jenkins, Paul Theroux, Yvon Chouinard, Anton Corbijn, zijn maar een paar van de regelmatige schrijvers/fotograven.
En, het blad is voordeliger dan de Op Pad als je je er op abonneerd!!

Werkelijk een aanrader!

Groetjes Niels
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan