The Sierra Designs Cloud 800fp Sleeping Bag

Discussie in 'Discussie: materialen' gestart door Joch3m, 13 jun 2018.

 1. Joch3m

  Joch3m Lid Club Hiking-site.nl

  Vandaag vanuit de USA aangekomen en aangeschaft via Massdrop. Douane heeft hem gelukkig gemist dus scheelt weer euro's.

  Maargoed, wat een heerlijke slaapzak, je kan draaien, been optrekken, inpakken in een deken, dus alles wat een draaier nodig heeft. - 3 comfort rating en 450 gram 800 cuin tridown. [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

  Verstuurd vanaf mijn SM-A520F met Tapatalk
   
 2. Leuk te lezen, Jochem!

  Marla
   
 3. Das snel, zat er ook over te twijfelen n.a.v je post over de massdrop maar uiteindelijk toch niet gedaan.
   
 4. Van lieverlee toch maar fan van België geworden met het WK dat om de hoek staat? Allėz Rode Duivels!;-) Maar zonder dollen, coole slaapzak.
   
  caersbart vindt dit leuk.
 5. Joch3m

  Joch3m Lid Club Hiking-site.nl

  Haha, nou @JeroenBouman ik heb absoluut geen verstand van voetbal dus had dat geen eens in de gaten. Kleur is ook niet zo belangrijk, heb als het goed is gewoon mijn ogen dicht. Hij is inderdaad erg snel, komt waarschijnlijk ook doordat douane hem niet heeft gechecked anders duurt dat nog wel een week extra. Was nu totaal 190 euro kwijt wat echt een koopje is. Volgens weekend maar weer eens een weekendje op pad met de rugzaklopers.
   
 6. Ik heb ook 0,0 verstand van voetbal Jochem, en toch was dat het 1e wat bij me opkwam! Misschien omdat ik in Belgié ben opgegroeid. Hoe dan ook, €190 is inderdaad een koopje voor een slaapzak met zoveel 800-cuin dons.
   
  Joch3m vindt dit leuk.
 7. Hallo Jochem, bedankt voor de massdrop tip. Die slaapzak ziet er veelbelovend uit. Mag ik je een paar vragen stellen over deze slaapzak?
  Ik ben zelf ook iemand die veel draait in mijn slaap en eigenlijk nooit echt lekker ligt in mijn huidige Mountain hardwear lamina 20. Daarom zoek ik eigenlijk ook een andere slaapzak die ruimer is en de prijs is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Ik heb ook gekeken naar een quilt maar dat lijkt mij toch minder prettig. Ik ben benieuwd waarom je voor deze slaapzak hebt gekozen. Heb je ook gekeken naar andere modellen? Zo je welke? Ben je tevreden met de ruimte in deze of had je hem misschien toch wat breder verwacht? Zelf ben ik 1.85, zou de regular ok zijn. Hij is momenteel weer te koop op massdrop dus wie weet ga ik deze bestellen. Alvast bedankt!

  Groeten Sander
   

Deel Deze Pagina