pagina 'Nieuwe Posts'

  • Onderwerp starter JeroenBouman
  • Startdatum
J

JeroenBouman

Guest
De pagina met 'Nieuwe Posts' (http://www.hiking-site.nl/prikbord/index.php?find-new/322054/posts) laat heel andere resultaten zien als je bent in- of uitlogt. Bijgevoegde screenshots zijn uit Safari (Mac dus), maar ik zie het ook in Firefox.

Let op hoe INgelogd het nieuwste topic van 5 dagen geleden is. Ook apart is dat UITgelogd de titel van de pagina ineens 'Recente Posts' is ipv 'Nieuwe Posts'.

uitgelogd.png
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo Jeroen,

Volgens mij zijn het gewoon 2 verschillende pagina's: 1 met de recente posts (voor als je niet ingelogd bent en dus gewoon chronologisch), en 1 met nieuwe posts, dwz posts die je nog niet gelezen hebt. Dat kan alleen als je ingelogd bent. Een hele recente post verdwijnt uit de "nieuwe posts" lijst zodra je hem gelezen hebt.
Of zoiets dan....

Groeten,

Iris
 
  • Leuk
Waarderingen: B@se
J

JeroenBouman

Guest
Aha... Maar dat heeft volgens mij anders gewerkt, of ben ik gek? Tenzij ik 'vroegah' niet automatisch werd ingelogd, misschien is dat het.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan