Negen emblematische mediterraanse bergen en hun ecojourneys

Discussie in 'Discussie: wandelgebieden' gestart door Rkoome, 27 feb 2019.

 1. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  In een nieuw thema-artikel laat ik je kennismaken met negen emblematische mediterraanse bergen en hun ecojourneys.

  Enkele jaren geleden kwamen enkele regio's van de noordelijke mediterraanse kust samen om te kijken hoe ze samen iets konden doen om toeristen weg te krijgen van de overvolle stranden en te motiveren om ook het binnenland te ontdekken.

  Inmiddels is dit project 'EMbleMatiC' uitgegroeid tot een netwerk van 9 mediterraanse bergen met elk een eigen zogenaamde ecojourney.

  https://www.hiking-site.nl/themas/c...-langs-emblematische-mediterraanse-bergen.php

  Komend weekend zal ik zowel op zaterdag als zondag een presentatie geven over deze emblematische bergen en hun ecojourneys op de Fiets- en Wandelbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

  Raymond
   
 2. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Begin van de maand gaf ik twee presentaties over de emblematische Ecojourneys op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht. De reacties waren zeer positief, maar ook bijzonder leerzaam voor de projectgroep die deze Ecojourneys verder aan het ontwikkelen is.

  Daarom vroegen ze me om het artikel op de site iets uit te breiden met een meer praktische uitleg over één de Ecojourneys (in dit geval die van de Pedraforca in Catalonië/Spanje) en er hun enquête aan te koppelen om feedback te vragen aan bezoekers van de site.

  Het artikel is te vinden onder deze link: https://www.hiking-site.nl/themas/c...-langs-emblematische-mediterraanse-bergen.php

  Mocht je dus even tijd hebben om het artikel (opnieuw) door te lezen en vervolgens je feedback te geven, dan wordt dat bijzonder op prijs gesteld.

  Raymond
   
 3. Okee, gedaan!
  Vanuit een tentje bij 2 graden.

  Marla
   
  Rkoome vindt dit leuk.
 4. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Lekker he, wandelen in Spanje ;)

  Thanks voor het invullen!

  Raymond
   

Deel Deze Pagina