Na tien jaar dan toch maar even voorstellen.

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door Naomi008, 6 aug 2018.

 1. Hoi,

  Ik ben Naomi en ik heb me al in 2008 aangemeld, zag ik net. Ik lees jullie topics dus al tien jaar en ik heb voor mijn 'uitstapjes' in mijn uppie al veel aan alle informatie hier gehad. Dus vind ik het wel tijd worden om me even voor te stellen. Dan heb ik direct iets gepost. Dat is dus ook een primeur op dit forum, maar er volgt vast meer. Enfin, ik woon in Hoogeveen en heb twee honden. Ik heb een aantal jaren in Spanje gewoond, onder wat primitieve omstandigheden (generator, caravan, geen wifi, oude finca's en zo). Van Europa heb ik al wat gezien, maar nooit genoeg natuurlijk. Zo, hierbij laat ik het even, maar stel gerust vragen.
   
  RoelAlblas vindt dit leuk.
 2. Hay, een laat welkom :) Gaan je honden mee op hike?
   
 3. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Ook na 10 jaar nog steeds van harte welkom hoor :)

  Raymond
   
 4. Welkom!

  En meteen een jubileum :)
   
 5. Bedankt voor het warme welkom! Een jubileum inderdaad. Sla ik direct twee vliegen in een klap.

  Het hondje dat ik eerder had ging wel mee, Anna. Die was gek op reizen en kon het heel wat langer uithouden dan ik. De twee die ik nu heb zijn onhandig om samen mee te nemen. De ene is een bijna blinde podenco, dat is een soort windhond. De ander is een herder-husky-collie mix en lijkt wat autistisch. In ieder geval heeft ze niet zo'n avontuurlijke aard. Dat is onderweg niet heel handig. Ook zijn ze beide niet zo jong meer. Ik regel dus gewoon oppas als ik een weekendje op pad ga. Jammer, want ik mis het wel. En zonder hond in hotel 1000 sterren is ook maar zozo.
   
 6. Je hebt hartstikke gelijk! Maar de één is er beter mee dan de ander idd. Artan was echt gemaakt om mee te gaan. En nu heb ik er één met te korte pootjes voor de kilometers die ze mee wil (een lancashire heelertje) en de ander heeft wel lange stelten, maar geen uitknop (een australische kelpie). Zolang ik om die figuurlijke hobbels-op-de-weg heen plan, gaan ze zó graag mee :)
   
 7. Welkom noordeling, 32 jaar in Hoogeveen gewoond. Nog steeds in het noorden, maar nu in een dorp in de buurt.
   
 8. We mochten vragen stellen zei je. Die oude Finca’s, wil je daar meer over kwijt?
  Ik zit nl in een midlife crisis en ben op zoek naar meer inhoud in mijn leven.
   
 9. welkom welkom
   
 10. Anna, op Wikipedia staat, dat de Lancashire Heeler een zeldzaam ras is. Ik had er nog nooit van gehoord, dus dat is dan niet raar. Weer wat geleerd. Wel een uitdaging zo'n combi. Of houden ze elkaar in evenwicht?

  Niessina, leuk om nog meer mensen uit het noorden hier te zien. Of nou ja, van ze te lezen. Misschien komen we elkaar zomaar eens ergens tegen op het Dwingelderveld ofzo, haha.

  Gobert, ik denk, dat je makkelijker aan informatie komt bij de vele Nederlandse Clubs in Spanje. Die kunnen je helpen aan veel informatie, maar ook kennen ze Nederlandse makelaars. En ook daar zijn Nederlandse Wandelclubs en andere randgroepen ;):D (Wij zitten overal, heb ik gemerkt, maar vooral in Torrevieja). Wel uitkijken met wat je doet. Je wordt er als onwetende buitenlander natuurlijk makkelijk voor het lapje gehouden. Het blijft Spanje. En dan heb je er nog een crisis bij in plaats van dat je er eentje kwijt raakt.
   
 11. O ja, in die Finca namen we trouwens straathonden op. Even voor de beeldvorming.
   
 12. Dat zou zo maar kunnen, daar woon ik dichtbij en wandel daar weleens met een van onze Cimarrons (als het toch over bijzondere honden gaat ;-)
   
 13. Ze houden mij in evenwicht! (Als ze me niet gek maken :) )
   
  Naomi008 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina