[TE KOOP AANGEBODEN] Lightwave G1 Ultra 2-persoons tent 2,3kg

Discussie in 'Buitensportmarkt' gestart door Robertjan, 2 jun 2018.

 1. Wegens de aanschaf van andere modellen bied ik hierbij mijn Lightwave G1 Ultra te koop aan. Een stevige 2-persoons tent van 2,3kg. In de huidige collectie van Lightwave het meest overeenkomend met de G20 Ultra. (Zie http://www.lightwave.uk.com/products/tents/ultra-tents.)

  Een aantal kenmerken van deze tent:
  * Lightwave gebruikt zeer duurzame coatings met een hoge waterkolom: 5000mm voor zowel het grondzeil als de buitentent. De gebruikte stoffen voelen bovendien absoluut niet fragiel, zoals bij de ultralichte tenten. Tenslotte is het ripstop nylon aan beide kanten voorzien van een siliconencoating. Dat doen alleen de topmerken!
  * Zoals met alle lichte en stevige 2-persoons tenten in deze gewichtsklasse, wordt het wat krap met 2 personen én rugzakken. Het kán op zich wel. Vergeleken met veel andere modellen heb je met deze wel een extra stok voor hetzelfde gewicht. En dus ook 3 extra kruisingen en dus stevigheid bij hardere wind.
  * Je kunt de binnentent ook alleen opzetten. Da’s ook prettig als je op reis bent om als klamboe te gebruiken tegen insecten. Tevens zorgt de constructie van de stoksleuven ervoor dat er altijd een ruimte is tussen de binnen- en buitentent.
  * De stoksleuven zijn bovendien van gaas. Dat biedt extra ventilatie, maar je moet dus ook voorzichtig zijn met het geleiden van de stokken bij het opzetten. Ik heb dat eens niet gedaan en in één sleuf zit nu een iets groter gaatje dan hoort. Bij het met beleid doorvoeren van de stokken is dat voor mij geen probleem.
  * De bijgeleverde haringen zijn niet van het V- of Y-type, maar meer rechte en dunne pennetjes. Prima voor op de camping, voor wildkamperen heb je sowieso iets stevigers nodig dan bij de meeste tenten geleverd is.
  * Dankzij de groene kleur heb ik met wildkamperen nooit problemen gehad.

  Bij interesse kun je me hier een bericht sturen of mailen naar robertjankuijten[at]gmail.com. Nieuw kosten ze ruim € 500 (webshops) volgens mij is deze zeker nog € 375 waard.
  48F157F0-8D88-4E07-8F30-DBD7CD4EFE25.png 35F52670-9166-4CAC-AF5F-AD73FAC6A5AA.png
   
 2. Vooruit, ik maak er € 350 van. Wie kan ik blij maken? Degelijk en stevig, zeer licht voor 2, licht erg ruim voor 1.
   
 3. Voor de echte liefhebber: € 325 o_O
   
 4. Is er iemand blij te maken met deze tent voor slechts € 300?
   
 5. Prijsverlaging! Tegen elk aannemelijk bod. Wat is ‘ie voor jou waard?

  Ik zou ‘m doordeweeks mee kunnen nemen naar de zuidelijke Randstad (Den Haag, Rotterdam, Dordrecht) per trein.
   
 6. Hallo Robertjan,

  Ik vind het echt wel een mooie tent en heb hem al vaker bekeken, maar de financiën dwingen echt tot keuzes helaas. Ver boven de 150 Euro houdt het bij mij al gauw op dus. De vorige tent was echt al heel snel verkocht vergeleken met de jouwe. Maar bij deze dus een bod.
   
 7. Hallo Robertjan,

  Ik denk dat ik voorlopig beter geen tenten kan kopen. Ik moet ook nog ergens geld voor een paspoort vandaan halen, anders kan ik straks niet voor de gemeenteraad stemmen :) Is ook belangrijk. En wie weet, ooit nog eens naar de bergen, kom je ook niet ver zo. Voor ooit naar Schiermonnikoog bij goed weer eens oefenen met opzetten is het waarschijnlijk beter om een oud tentje te kopen, daar leer je meer van. Het heeft ook allemaal geen haast.
   
 8.  

Deel Deze Pagina