Light shade of chocolate milk brown stukje silnylon gezocht

Discussie in 'Discussie: Zelf materiaal maken' gestart door theritz, 17 jan 2019.

 1. Ik heb een klein gaatje te repareren in een MLD Trailstar. Volgens Ron is het een 'light shade of chocolate milk brown' maar bij Extremtextil zie ik het niet zo 123. Heeft iemand een flard over? Paar vierkante centimeter is al zat! Dank.
   
 2. extremtextil.de wellicht? daar hebben ze ook kleine stukjes , soort lappenmand:)
   
 3. Zie het nu pas Jeroen :) Maar die laatste kan zomaar goed genoeg zijn! Thanks.
   
 4. Ivo

  Ivo

  Dacht dat het tegen deze tijd al wel hersteld zou zijn.
  als de suggestie goed is moet je opletten niet te gaan lijmen langs de PU coating kant.
  In het ander geval heb ik nog wel wat stof liggen van onderstaande kleur als dat niet te donker is.
  Druppel transparante siliconen langs beide zijden die je vlak rolt/over de rand kan misschien ook al genoeg zijn (hangt af van de grote van het gaatje. Werk kant per kant af
  Gebruik dan een lapje plastiek van een huishoudzakje tussen de siliconen en roller. Dat kan je na drogen van de siliconen gewoon terug verwijderen
  [​IMG]
   
 5. Hi Ivo, nee nog niet gemaakt want heb er geen haast mee gehad. Maar het voorjaar nadert nu dus nou moet het er van komen :)
  Als je een stukje kunt missen, graag! Het lijkt de kleur van mijn TS heel goed te benaderen. Momenteel is het gaatje gedicht met alleen wat seam seal maar ik wil het liever toch sandwichen tussen twee stukjes silnylon.
   
 6. Ivo

  Ivo

  stuur je adres maar door via profielpagina dan doe ik een stukje op de post.
  Een sandwich tussen twee lagen lijkt mij teveel van het goede. Gewoon langs de binnenkant kleven moet ook volstaan. Hoeken van de patch afronden (ideaal zou zijn als je dit met een soldeerbout met dunne punt uit zou snijden om de vezels nylon aan elkaar te smelten (maar echt nodig is het niet) Siliconen uitsmeren met een plamuurmes op patch, kleven en dan met een roller uitvlakken.
   

Deel Deze Pagina