KZT 4.0 Drie II 15 t/m17 juni 2012

Discussie in 'Club Hiking-site.nl' gestart door babelfish, 9 feb 2012.

 1. KZT (Kids Zomer Trekking) 4.0 Drie II 15 t/m17 juni 2012
  Vorig jaar niet doorgegaan wegens familieomstandigheden. Dus nu in de herkansing de vierde kids zomertrekking. Het weekend waarin ouders en (kleine) kinderen kunnen trekken van camping A naar camping B. Nog nooit zoiets met je kinderen gedaan? Dan kan je dat nu uitproberen, je kan de kunst afkijken, ideeen opdoen of gewoon gezellig als voorbeeld en vraagbaak dienen.
  Deze reis zal de trekking plaats vinden op de Veluwe, waar we verzamelen op vrijdagavond op de camping A te Uddel:
  Exacte gegevens nader bekend te maken na aanmelding


  Zaterdag ochtend aankomen kan maar wees dan wel op tijd want we gaan meestal toch wel uiterlijk om 10.00 uur lopen.

  Op zaterdag wandelen we dus met ons hele boeltje en kids naar de volgende camping B te Ermelo:
  Exacte gegevens nader bekend te maken na aanmelding

  De zaterdagavondcamping is een natuurkampeerterrein, zorg voor een natuurkampeerkaart. Erg leuk terrein met een fijne stookhut voor een leuk kampvuurtje en een babbeltje. De kenners weten nu wel welke camping dit is maar graag niet vermelden in de comments.;)

  Zaterdagavond is er eventueel gelegenheid om auto en spullen die je niet kon vervoeren op te halen. Op vrijdagavond zorgen we gewoon dat er bij tweede camping een pendelauto komt te staan of anders een vouwfietsje. De duur van de tocht is ongeveer een hele wandeldag maar qua afstand zal het hemelsbreed niet meer zijn dan 10 kilometer. In de voorgaande edities is de dagwandelafstand nimmer boven de 13 kilometer gekomen en dat zal deze editie ook niet gebeuren. Kinderen lopen nu eenmaal niet zo snel.

  Traditiegetrouw doen ouders op zaterdagavond een poging om pannenkoeken te bakken voor de kids op hun branders. Poffertjes is een makkleijker alternatief mocht men daar behoefte aan hebben. Verder helpt het om zelf als ouders wat voedzamers bij je te hebben want pannenkoeken bakken schiet niet echt op. Maar pannenkoeken eten blijft een feestje voor de kids.

  Zondag hebben we verschillende opties: Je kan rustig naar huis gaan als je dat wenst, je kan teruglopen naar de vrijdagavondcamping. We kunnen naar een derde punt lopen en daar weer een pendel voor opzetten. We kunnen ook gewoon een rondje maken om weer bij de zaterdagcamping uit te komen.

  En kindwassenen zijn ook van harte welkom, die zijn groot genoeg om eventueel een eigen langere route uit te zoeken. Het gebied waar we naar toe gaan zal daar genoeg gelegenheid voor bieden.

  Kortom loop je mee laat het me weten in de comments en ik zal zorgen dat je de camping-info en wellicht een ingescande kaart t.z.t. gaat krijgen.

  P.S. Voor het vervoeren van spullen en vermoeide kids kan met wandelwagen, wheelies, rugzakken, zelf gebouwde karretjes e.d.: wees creatief. Het hoeft niet met een Rambler zoals wij dat doen. Dat wij daar voor gekozen hebben is gewoon omdat dit voor ons het handigste leek. Er zijn vast en zeker ook andere creatieve mogelijkheden.
   
 2. Hallo Sander,

  Ook dit jaar zijn we weer graag van de partij. Onze Frank is dan nog wat te klein, dus we komen weer met z'n drieën. We kijken er al erg naar uit!

  Groeten,
  Erik, Lisa en Emma
   
 3. Ha Erik,

  Dat is weer helemaal fijn, leuk!
   
 4. Hallo

  Het lijkt mij erg leuk om met mijn zoon 2,5 mee te gaan dus komen wij met de bolderkar.

  mark en Joris
   
 5. Ohoh.... Dat is dus precies het weekend dat onze beste vrienden hun 10- jarig huwelijksjubileum vieren en als destijds ceremoniemeesters gaan we dat natuurlijk niet missen......

  Helaas..... :( Volgend jaar beter!

  Groetjes,
  Petra
  -die werkelijk de heeeeele agenda voor juni leeg heeft op die ene dag na, hoe krijg je het voor elkaar Sander.....
   
 6. Helaas Petra. Het zal weer weer liggen aan de planning met onze agenda en die van de RZL ;) Maar geen nood, we halen het wel ergens in dit jaar.:)
   
 7. ook via deze weg even melden dat ik nog een vriend van me met zijn dochter heb gestrikt om mee te gaan.

  gr Joris, Mark, Maaike en Herman
   
 8. Dat is ook helemaal prima:) gezellig hoor allemaal
   
 9. Kzt

  Beste Sander,

  Graag zouden wij ons ook bij jullie wandeling aansluiten als dat nog mogelijk is.

  Met vriendelijke groet,
  Nicoline, Alex, Maarten (3,5), Harmke (19 mnd), Elske (5 mnd)
   
 10. Nooit meegemaakt, maar ik had graag meegedaan. Weet niet of ik iedereen mee had gekregen maar in elk geval mijn dochter. Helaas ben ik in dat weekend al in de Hohe Tauern.
   
 11. Wil iedereen die zich hier heeft gemeld mij even een PB (persoonlijkbericht) sturen met huidige e-mail adres? Ik kan het ook andersom doen dat ik jullie PB maar het effect is dan dat ik loop te PB-en en jullie weer terug PB-en ;)

  Iik zal dan even het een en ander op de mail zetten (inclusies kaart materiaal en gps-sporen desgewenst).

  Nicoline,
  Van harte welkom hoor. Meelopen kan zeker.

  Over honden: Honden zijn je eigen verantwoordelijkheid. Ook qua socialgedrag richting andere mensen/kinderen niet lid van de roedel... Daarnaast moet je zelf even bij de camping informeren of honden welkom zijn. Ik heb daar niet op gelet. Camping info geef ik ook per mail.

  Een voorbeeld van een medeloper met hond die ik ooit bij me had op een kidshike. Op de camping was de hond altijd aangelijnd en tijdens de wandeling zocht de eigenaar een eigen route met de hond zodat hij 'm ook af en toe los kon laten lopen daar waar dat kon.

  Ik persoonlijk heb helemaal niets tegen honden en kan er prima mee lachen maar sommige medelopers kunnen dat anders ervaren zonder dat ik dat weet en vandaar is het prima als je daar toch rekening mee houdt.
   
 12. Zojuist een e-mail verzonden aan degenen van wie ik een e-mailadres heb gekregen.

  Tot ziens komende vrijdagavond of anders zaterdagochtend.
   
 13. Namens Joris en Maaike, Sander en fam bedankt voor het organiseren. We hebben een heerlijk weekend gehad lekker gewandeld en geslapen in de bolderkar.
   
 14. Sander: bedankt!
  Vond het erg leuk, en heb een paar foto's (vooral van Maarten, en misschien een enkele van Joris).
  Stuur me een PB als je wilt dat ik ze toestuur.
   
 15. Het was wederom een heerlijk weekend. En afgezien van 1 flinke bui (waarbij we de kids toch nog droog konden houden) hebben we het ook erg getroffen met het weer.
  We kijken er met veel plezier op terug en kijken alweer uit naar volgend jaar.
  Sander, bedankt voor het organiseren!!!

  Groeten,
  Erik, Emma en Lisa
   

  Bijgevoegde bestanden:

  Laatst bewerkt: 18 jun 2012
 16. Wat ziet dat er ontzettend leuk uit!

  Marla
   
 17. Zo ff snel, bedankt voor de fijne reacties en ach dat ene buitje hebben we idd mooi overleefd, hoewel sommige levende haringen om de tarp overiend te houden wel tot op de draad toe nat werden. Zonnetje scheen wel weer lekker daarna zodat alles weer snel droog was.

  Ik zal eens kijken of ik een fotodirectory hier op de site kan openen. Dan kan iedereen daar zijn foto's uploaden. Ik heb er maar een paar gemaakt, kennelijk te druk geweest met genieten.:)
   
 18. Oh ja Nicoline was nog wat kwijt geraakt iets van branderzakjes e.d. ik stuur nog wel vanavond een mailtje daarover.
   
 19. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Foto's kunnen inmiddels geplaatst worden!

  Raymond
   

Deel Deze Pagina