KZT 4.0 17 t/m19 juni 2011


babelfish

Lid Club Hiking-site.nl
Inmiddels heb ik de datum van de vierde kids zomertrekking weer vastgelegd. Het weekend waarin ouders en (kleine) kinderen de edele kunst van het trekken van camping A naar camping B kunnen afkijken, uitproberen of gewoon gezellig als voorbeeld en vraagbaak dienen. Deze reis zal de trekking plaats vinden op de Veluwe waar we verzamelen op vrijdagavond op camping A.

Zaterdag ochtend aankomen kan maar wees dan wel op tijd want we gaan meestal toch wel uiterlijk om 10 uur lopen.

Op zaterdag wandelen we dus met ons hele boeltje en kids naar camping B. zaterdagavond is er eventueel gelegenheid om auto en spullen die je niet kon vervoeren op te halen. Op vrijdagavond zorgen we gewoon dat er bij camping B een pendelauto komt te staan of anders een vouwfietsje. De duur van de tocht is ongeveer een hele wandeldag maar qua afstand zal het hemelsbreed niet meer zijn dan 10km en qua wandelafstand is het tot nu toe altijd onder de 13km gebleven en dat zal het ook blijven. Kinderen lopen nu eenmaal niet zo snel...

Traditie getrouw doen ouders op zaterdag avond een poging om pannekoeken te bakken voor de kids op hun branders...

zondag hebben we verschillende opties, je kunt direct naar huis. je kan teruglopen naar camping A. we kunnen naar een punt C lopen en daar weer een pendel voor opzetten. We kunnen ook gewoon een rondje maken om weer bij camping B uit te komen.

En ach kindwassenen zijn ook van harte welkom ;) die zijn groot genoeg om evt een eigen langere route uit te zoeken. het gebied waar we naar toe gaan zal daar genoeg gelegenheid voor bieden.

Meld je hier aan en ik zal zorgen dat je de camping info tzt gaat krijgen.

P.S. vervoeren van spullen kan met wandelwagen, rugzakken e.d. wees creatief. Het hoeft niet met een rambler zoals wij dat doen, dat wij daar voor gekozen hebben is gewoon omdat dit voor ons het handigste leek. er zijn vast en zeker ook andere creatieve mogelijkheden.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Je bent er weer mooi op tijd bij!

We zijn weer graag van de partij. Dit jaar zijn we eindelijk in staat om al onze spullen met de Rambler te vervoeren.

Groeten,
Erik, Lisa en Emma
 
Gezellig Erik, Lisa en Emma! bij deze staan jullie op het lijstje. Medio februari/ maart ga ik de campings bekend maken aan degene die zich hebben aangemeld. Uiteraard zal er weer een natuurkampeerterrein tussen zitten. Dus een natuurkampeerterrein kaart is wel zo fijn.
 
Hi,

Als we dit jaar niet wéér op vakantie zijn (zoals tijdens versie 2.0 en 3.0) zijn we erbij. Gezellig!

Groetjes,
Petra, Carl, Elise en Emilie
-doen gewoon meetrekken met alles op/in/aan de Rambler, geen bagagevervoer nodig ;)
 
Zou weer gezellig zijn! De data vallen in ieder geval niet binnen enige grote schoolvakantie.
 
Yup ik zal details op de e-mail vanavond rond strooien. Teller staat nu op 3 gezinnen incl ons zelf. In ieder geval op de Veluwe, de tweede camping zijn we de laatste keer nog samen geweest. De eerste is dus nu nog een verassing.
 
Hi Sander,

Dat was een hele leuke camping! Gezellig dat we daar weer heengaan!
Fijn dat je even kon tippen over de Veluwe, weet ik even waar ik vrijdags qua aanrijtijd rekening mee moet houden in de planning hier.

Gaan we zaterdags dan met zn allen naar de pannenkoekentoko naast de camping (en dan dit keer wél reserveren, voordat we weer bij de AC en BK belanden)?
Of wordt er weer traditioneel zelf pannenkoeken gebakken (in dat geval zoek ik even naar bezorg/afhaalmogelijkheden hoor, haha)?

Groetjes,
Peet
 
Zeau de e-mail is verzonden. Mocht iemand nog interesse hebben gewoon even PM-en of e-mailen.

Over het de P-koeken. Yup wij gaan weer traditioneel doen maar kant-en-klaar meenemen is ook wel een goed idee (zie e-mail) en verder mag je altijd doen waar je zin in hebt. :)
 
We komen met een kleinere bezetting. Lisa moet zaterdag afzwemmen, dus neem ik alleen Emma mee. Scheelt wel weer met pannenkoeken bakken...
 
Helaas moet ik ons afmelden voor de 2011 editie van de Kids Hike. Het afzwemmen van Lisa heeft roet in het eten gegooid. Volgend jaar hopen we er weer bij te zijn.

Jullie in ieder geval veel hiking plezier gewenst.

Groeten,
De Dijkstraatjes
 
Yup erik ik heb je e-mail gezien. jammer idd en wellicht tot de volgende keer. Maar veel succes voor je dochter met het afzwemmen, we duimen! En uiteraard wel een voordeel; zo loop je wel het slechte weer mis;)
 
Laatst bewerkt:
Zojuist het vervelende bericht gekregen dat mijn vader vanacht in het ziekenhuis terecht is gekomen wegens een motor ongeval. Hij is niet in levensgevaar maar hij is even wel even uit de running. En dat is vervelend want hij moet ook nog eind deze maand verhuisd zijn uit z'n huurwoning. Nu sta ik dus aan de lat om te zorgen dat dit ook gebeurd...

Kortom ik cancel dit weekend als kidshike, ik heb wat belangrijkere zaken te doen. Vrijdagavond/nacht ben ik wel aanwezig op de A-camping om eventuele rugzaklopers op te vangen en evt. overdracht organisatie te regelen voor degenen die nog wel het weekend willen wandelen.
 
Voor 2012 gaat dit weekend in de herkansing. M.a.w. ik heb een nieuwe datum in juni voor 2012. Ik zal tzt een nieuw draadje openen om verwarring te voorkomen.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan