Jubileumweekend 20 jaar Hiking-Site.nl - 1 t/m 3 November 2019

Discussie in 'Club Hiking-site.nl' gestart door snouwens, 6 mei 2019.

 1. Hiking-site.nl; deze website van Raymond welke ons bij elkaar heeft gebracht is bijna volwassen, graag vieren we in 2019 de 20ste verjaardag. Een van de jaarlijks terugkerende tochten is de Weekend Winter Hike, de eerste tocht waarmee alles ook begonnen is. Graag vieren we het bestaan ook met een weekend in de winter van 1 t/m 3 November, het duurt nog even maar kan maar vast in je agenda staan. Een goed moment oude en nieuwere bekende gezichten weer is te zien en terug te blikken op de afgelopen tochten en avonturen met Raymond ook in ons midden. Elkaar is face to face te kunnen spreken, om elkaars spullen is met je eigen ogen in plaats van een foto te bekijken.

  Locatie: scoutingterrein bij Borkel en Schaft
  De plaats waar 20 jaar samen wandelen gevierd word is het scoutingterrein bij Borkel en Schaft. Bij aanmelding ontvang je verdere informatie hoe je dit terrein bereikt en waar het exact ligt. Let wel op dat op deze locatie beperkte middelen aanwezig zijn. Er is een tappunt voor water en er wordt een mobiel toilet (dixie) geplaatst. Verdere voorzieningen en luxe zal je zelf moeten meenemen.

  Wanneer je komt?
  Alles is mogelijk, vrijdagavond bijkletsen, alleen een middag of gelijk hele weekend. We horen het graag.

  Uiteraard is er een kampvuur
  Verder zorgen we voor een aantal gespannen zeilen mocht er sprake zijn van enige nattigheid en zal er vast een warm vuur branden waar je jezelf aan kan warmen. Wellicht lukt het een mooie maaltijd op het vuur te bereiden. Hiervoor zal echter wel centraal stookhout geregeld worden, de kosten hiervan worden over heel de groep gedeeld.

  Wandeltocht Achelse Kluis
  Ook zijn we ook een club die graag een stukje loopt. Daarom zal ik voor deze gelegenheid ook nog een wandeltocht uitzetten voor zaterdag 2 november, welke niet geheel onbedoeld langs de Achelse Kluis komt. Een klooster waar men bier brouwt en hiervan ook een glas gedronken kan worden, een mooie bestemming.

  Ideeën? Laat het ons weten!
  Vanuit Raymond is ook het idee al geopperd om een loterij te organiseren. Heb je zelf te slotte echt een heel goed idee voor het jubileumweekend? We horen graag van je als je je bij ons wil aansluiten om ook te helpen dit weekend te organiseren en je bijdrage wil leveren.

  Aanmelden:
  Graag aanmelden via de dit draadje en/of een bericht sturen naar Joop de Gruijter ( Joop130 ) of Stephan Nouwens ( snouwens ). De kosten p.p. per overnachting zijn: 1,50 euro. Verdere kosten zijn voor het stookhout; op basis van de aanmeldingen worden deze verdeeld.

  Groeten,
  Stephan, Joop en Raymond
   
  Rob Plas, mnnijland, 3d0 en 4 anderen vinden dit leuk.
 2. Twintig jaar ... ! Wat een prachtige mijlpaal om bij stil te staan!

  Marla
   
 3. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Nou nee, het idee is om juist niet stil te staan maar lekker een weekend samen bezig te zijn en dus ook een wandeling te maken :)

  Raymond
   
 4. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Maar... inmiddels zijn hier de vluchten geboekt. En we hebben besloten om met de kids te komen. Dus de eerste 6 aanmeldingen (2 volwassenen en 4 kids, van 11 t/m 17) zijn binnen :)

  Raymond
   
  BertusS vindt dit leuk.
 5. Ja, ik twijfelde even of ik dat grapje zelf al zou maken ;)
  Ik ga zeker proberen erbij te zijn in de een of andere vorm!
  Stil zitten mag toch ook?

  Marla
   
  BertusS vindt dit leuk.
 6. Leuk,

  moet even kijken, hudo vormt in deze wel een uitdaging. Gaan eens kijken wat we kunnen doen. zet hem al met potlood in de agenda.

  is al wel even geleden dat we op de malpische bergen zijn geweest.

  Bas
   
 7. Ik weet sowieso nog niet of ik dan kan, maar ik ben bang dat vrouwlief bij de hudo afhaakt.....dus dan ik ook.

  Groetjes,
  Dennis
   
 8. Het weekend staat al in mijn agenda. Ik ben al een onderdeel van deze organisatie, maar ik zorg toch voor een comfortabele overdekte hudo. Bijna net als thuis, alleen geen spoelwater. Dus dat zal geen reden meer hoeven te zijn om thuis te kunnen blijven. Enig niet lichtgewicht luxe moet kunnen.
  Zeker neem ik mijn ijzerwerk, lichtgewicht gietijzer kookspul, mee.
  Er zijn weinig plaatsen nog in zo’n bosrijke omgeving.
  Echt een mooie omgeving, voor iedereen is er wel wat leuks te beleven.
  De pauze wandelplaats is zelfs op alle manieren te bereiken.

  Ik kijk er al naar uit, misschien wel naar een gezellig lang weekend!

  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 9. hyz

  hyz

  Leuk! Ik ben er bij.

  Ideeen:
  - Tweedehands (ruil) markt
  - Snuffelen aan andere materialen*.

  * Misschien zijn er verzoeken voor bepaalde spullen. Ik kan zelf ook wel wat bedenken (meenemen én zien). Als dat een goed idee gevonden wordt is het misschien handig het in een apart topic te bespreken.
   
 10. Ik ben er 2 & 3 bij, vrouwlief weet het nog niet.
  BTW het begon ooit met een etentje hoor, niet met de WWH
   
 11. Leuk de enthousiaste reacties , hoop dat de mensen van het eerste uur ook nog steeds meelezen wie mensen van het eerste uur in zijn vrienden familiekring heeft , geef even dit evenement door als ze niet meer actief zijn op de hiking-site.nl

  Henk over het meenemen van materialen op aanvraag zou een leuke topic kunnen zijn bij materialen .
  Start jij die Topic ?
   
 12. Maar vast in de agenda gezet, dus dat gaat vast lukken.

  Moest wel even opzoeken wat een hudo was :D. Misschien een leuke gelegenheid mijn allereerste tent weer eens op te zetten als die nog goed is, en ik nog weet hoe dat moet ..

  groet, Joop
   
  BertusS vindt dit leuk.
 13. Leuk plan!

  Ben er ook graag bij. Mijn eerste club Hiking-site event was een nachthike van Rob. Eerst goed Chinees eten thuis bij Rob in Halsteren, wandelen in het donker, tent opzetten en slapen en ‘s ochtends ook nog erwtensoep en eieren met spek!
  Hoezo afzien dat kamperen
   
 14. Mmm een lopend etentje


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 15. hyz

  hyz

  • Goed gedaan Henk , leuke extra dimensie .

  • Betreffende de locatie , het is een met zorg gekozen locatie , die wild kamperen evenaart .
  • Betreffende de sanitaire voorzieningen , zal ik inspanningen verrichten voor een mobiel toilet , als extra voor de mensen die de hygiëne van een HUDO niet waarderen .

  Het lijkt allemaal spartaans , maar met een kampvuur is er altijd warm water voor koffie/thee en of persoonlijke verzorging bij je tentje . Het is basical dat begrijp ik, maar dat zijn de tochten toch ook.

  Schroom niet en deel dit weekend met al deze gelijkgestemde mensen , hoop dat er veel ervaringen gedeeld kunnen worden, mooie reisverslagen , kijk de forumleden eens in de ogen .

  groet Joop
   
  BertusS en Odysseus vinden dit leuk.
 16. tja, met een hudo is niets mis, maar dat werkt niet met de fysiek van mijn vrouw.... ben benieuwd wat er te regelen is. moeten we even kijken hoe we dat aanvliegen.

  Bas
   
 17. Nog een reactie op de 'hudo'.

  Ik heb niets tegen primitief doen (ik hou tenslotte van wildkamperen), maar in groepsverband kamperen met zo'n ding ga ik ook niet doen.
  Dus als ik kom is het alleen voor een wandeling overdag.

  Marla
   
 18. Leuk te lezen dat het topic lekker loopt.

  Ik begrijp dat de 'hudo' voor sommige onder ons een factor is om niet of beperkt naar het weekend te komen, wat ik er jammer vind maar zeker begrijp.
  Zoals Joop al aangeeft zijn we nu ook naar een mobiel toilet aan het kijken. Ik hoop dat dit ervoor zorgt dat je nu wel geneigd bent (langer) te komen.
  We willen zeker niet dat de omstandigheden ervoor zorgen dat je er niet bij bent.

  Groeten,
  Stephan
   
 19. hyz

  hyz

  Als je de enorme kosten van twee overnachtingen verdubbeld, heb je een dixie er al uit :D
   

Deel Deze Pagina