INGEZONDEN: Naar de top voor KiKa

Rkoome

Administrator
Forumleiding
In een week tijd de strijd aan gaan met zeven bergen van minimaal 4.000 meter hoogte. Hoe heftig het ook klinkt, staat dit niet in verhouding met de strijd die 500 kinderen ieder jaar aan gaan met kanker. Voor 25% van deze kinderen is dit een verloren strijd...

Op 26 augustus 2011 trekt een team van 18 klimmers de Italiaanse Alpen in om in een week tijd zeven bergen van minimaal 4.000 meter te beklimmen met als doel om minimaal 100.000 euro in te zamelen voor KiKa. Met dit geld steunt Stichting Naar de Top voor KiKa de strijd tegen kinderkanker.

TOPPERS GEVEN STEUN
Vier bekende Nederlanders hebben hun steun toegezegd aan Naar de Top voor Kika en zullen als boegbeeld van deze actie naar voren treden.

Edmond Öfner
Beklom zowel de Mount Everest als de K2 en stak in 70 dagen te voet de geografische Noordpool over.

Wilco van Rooijen
Onder klimmers bekend als de enige Nederlander die de seven summits op zijn naam heeft staan zonder gebruik van zuurstof, bij het grote publiek bekend als klimmer die tijdens zijn laatste K2 expeditie 11 medeklimmers het leven zag laten en zelf ontsnapte aan de dood.

Mario van der Ende
Voormalig scheidsrechter eredivisie voetbal. Uitgeroepen tot scheidsrechter van de eeuw door de KNVB en ondervond zelf van zeer dichtbij de impact van kanker.

Erik Dekker
Voormalig profwielrenner en tegenwoordig voorman van de Rabobank wielerploeg. Hij steunt Naar de Top voor KiKa op persoonlijke titel.

ACTIES
Deze vier TOPPERS steunen de actie geheel belangeloos en stellen zich beschikbaar voor het verzorgen van lezingen, interviews en clinics. Op deze manier zetten zij hun talent direct om in harde euro’s voor het goede doel.
De klimmers die mee de bergen in gaan betalen zelf alle kosten die daarmee gemoeid zijn. Reis, overnachtingen, eten, materiaal, gids, etc. worden door de klimmers uit eigen zak betaald. Daarnaast heeft iedere klimmer de doelstelling om minimaal € 2.000,00 sponsorgeld binnen te halen voor de actie. Dit realiseren zij door middel van diverse acties; van de verkoop van de unieke Naar de Top voor KiKa polsbandjes tot speciale sponsoracties voor bedrijven, verenigingen en organisaties.

STICHTING NAAR DE TOP VOOR KIKA
Om Stichting KiKa te steunen in de strijd tegen kinderkanker is de Stichting Naar de Top voor KiKa opgericht. Deze stichting initieert jaarlijks een grootschalige actie om geld in te zamelen voor KiKa. Iedere euro die binnenkomt voor Naar de Top voor KiKa gaat rechtstreeks naar Stichting KiKa.

Kom in beweging!
Rekeningnr: 1095.20.874
www.naardetopvoorkika.nl


Stichting Naar de Top voor KiKa is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (52 18 83 61).
 
Naar de top voor kika

2 vrienden van me klimmen mee, hulde, dappere dodo's ook, doe ik ze zo ff niet na...
Mag ik iedereen uitnodigen dit te gaan sponsoren ? !

Succes allen !
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan