[INGEZONDEN] De Week van de Bergsport is begonnen

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Van 15 t/m 21 maart organiseert de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging de Week van de Bergsport. Een virtueel evenement waarop mensen met een passie voor klim- en bergsport inspiratie opdoen voor hun volgende bergsportavontuur.

weekvandebergsport.jpg


Netflix van de bergsport

Het grootste deel van de workshops en lezingen is vooraf opgenomen. Relaxed, want daardoor heb je de hele week om alles te bekijken. Een soort Netflix dus, maar dan van de bergsport! Daarnaast is er een interessant live programma waarin sprekers als de Expeditie Academie, avonturier en klimster Sophie Lennaerts, Berggids Martijn Schell, materiaalexpert Gijs Loning en personal trainer Jonas Föllmi al je vragen beantwoorden voor een optimale voorbereiding op de bergsportvakantie.

Bergsportdag
De Week van de Bergsport komt in plaats van de Bergsportdag, het grootste bergsportevenement van het jaar. Tijdens de Bergsportdag komen zo'n 5000 mensen met een passie voor klim- en bergsport naar een beurslocatie om elkaar te ontmoeten, lezingen en workshops te volgen en de nieuwste bergsporttrends te bekijken. Logischerwijs kon zo'n groot evenement dit jaar niet doorgaan en organiseerde de NKBV dit virtuele alternatief.

Gratis code voor de online omgeving
Wil je weten hoe de Week van de Bergsportdag eruitziet en ben je benieuwd naar het programma? Neem dan snel een kijkje in de online omgeving. Meld je aan en je ontvangt een inlogcode waarmee je de hele week gratis kunt deelnemen.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Gisteravond ook op de bergsportdag site rondgeneusd. De "lezingen' zijn wel een beetje commerciële promotiefilmpjes maar wel goed gemaakt. Ook de film"Tarfala" bekenen die gaat over een oude man die een afgelegen zweedse berghut beheert. Best een aanrader.

Van de week nog eens kijken of ik live kan aanschuiven bij de bergsport pubquiz.
 
Afgelopen weekend pas gekeken. Er is best veel te zien. Er was een interessante film bij, maar die duurde anderhalf uur. Ben er veel te laat mee begonnen natuurlijk, maar/dus ik hoop dat het nog langer te zien is.
 
heb er van genoten, zijn mooie erg films.
Hyz, vind de film van de berghut ook erg leuk en herkenbaar voor de mensen die dit werk overal verrichten, vanwege hun liefde voor de natuur.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan