INGEZONDEN: Banff Mountain Film Festival 2018

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door Rkoome, 13 mrt 2018 om 07:49.

 1. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Over enkele weken is het al zover: het Banff Mountain Film Festival toert met het gloednieuwe programma door Nederland. Onze première vindt op vrijdag 6 april aanstaande in Utrecht plaats. Daarna volgen er voorstellingen in nog zes andere steden:
  06-04-2018: Utrecht
  07-04-2018: Amsterdam
  08-04-2018: Den Haag
  09-04-2018: Rotterdam
  10-04-2018: Eindhoven
  11-04-2018: Zwolle
  12-04-2018: Enschede

  Het Banff Mountain Film en Book Festival is alweer 42 jaar lang een vast gegeven in de agenda’s van filmers, fotografen en atleten en behoort tot de meest gerenommeerde bergfilmfestivals ter wereld. Elk jaar worden in de herfst in het Canadese stadje Banff de „Outdoor Oscars“ uitgereikt. Aansluitend gaat een aantal van de bekroonde films op wereldtournee en tovert spannende avonturen- en outdoorverhalen op het grote witte doek.

  Het ongeveer twee uur durende programma met in totaal acht films, is afwisselend, prikkelend en laat indrukwekkende beelden zien. Er komt ook een groep Nederlandse waaghalzen aan bod, die op de Faeröer-eilanden hun highline tussen winderige kliffen gespannen hebben. Yuri, Tom, David en Jonas zullen bij enkele voorstellingen van de partij zijn; zij zijn uiteraard graag bereid interviews te geven. Vanzelfsprekend zitten er nog meer hoogtepunten in de koffer van de Banff-tour: naast spectaculaire ski-actie en een energieverslindende bike-expeditie in het hoge noorden, mogen ook humor, emotie en momenten die tot nadenken stemmen niet ontbreken.

  Alle informatie over de films kun je in het bijgevoegde persbericht vinden. Alle voorstellingen van het Banff Mountain Film Festival kun je vinden op onze homepage onder www.banff-tour.nl. Kaartjes vanaf € 12,- zijn zowel online als in de voorverkoop bij Bever te verkrijgen.
   
 2. hyz

  hyz Well-Known Member

  Ik ga in Rotterdam. Wie nog meer?
   
 3. marla

  marla Well-Known Member

  Helaas ... maandagavond lukt niet.
  Ik heb een kaartje voor de vrijdagavond in Utrecht: dicht bij station CS, lekker tijdstip en de volgende dag geen werkdag.

  Marla
   
 4. RenateR

  RenateR Member

  Ik ook vrijdagavond in Utrecht! :)
   
 5. marla

  marla Well-Known Member

  Moet je eens kijken wat een boel zinloos afval bij een entreekaartje. Ik ben er gewoon chagrijnig van :(
  Wat is er mis met gewoon een enveloppe?
  20180315_222746_resized.jpg

  Marla
   

Deel Deze Pagina