Iemand nog leuk plan ?

Discussie in 'Club Hiking-site.nl' gestart door Joop130, 5 jul 2018.

 1. Vakantie periode , iedereen ticket in de hand verre bestemming, of zijn er ook nog laag drempelige instap initiatieven?
   
  RoelAlblas vindt dit leuk.
 2. Pak de rugzak in, stap in de trein naar Maastricht en pik daar de GR 5 op. ;-)

  Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
   
  RoelAlblas vindt dit leuk.
 3. Halverwege augustus ben ik van plan mee te gaan met een zwerftocht van de NKBV. De laatste twee weken van juli sta ik op een camping met kinderentertainment. Mijn tijd is al vol voor deze zomervakantie :cool:
   
 4. Weekje Alpen, Tour des Aiguilles Rouges en verder wat aan't zwembad liggen daarna ;)
   
  babelfish vindt dit leuk.
 5. 25 juli lekker naar IJsland. 3,5 week rondliften en wat meerdaagse hikes doen. Verder her en der weekendjes klimmen in de Ardennen en Duitsland tot de herfst weer intreed.
   
 6. jdw

  jdw

  Lekker centjes verdienen zodat ik op vakantie kan als iedereen terug is.
   
 7. Ben je lid van de NKBV? Want dan is die zwerftocht redelijk laagdrempelig. Anders moeten we iets organiseren wat laagdrempelig is
   
 8. Goed antwoord ;)
   
 9. De zwerftocht gaat helaas niet door ivm droogte, afgezette stukken etc. Dus een dutch oven met croissants zie ik wel zitten :)
   
 10. Dit najaar een paar korte weekendjes weg, zaterdag weg, zondagmiddag weer terug. Alles in Drenthe en Overijssel. Gewoon wandelen en voor het donker, hup, tarpje neerprikken. Volgend jaar wil ik graag naar Hongarije, daar ben ik nog nooit geweest. Anders Polen of Slowakije. Allebei spotgoedkoop, heel mooi, niet te ver weg en lekker rustig.
   
 11. Anders dan Polen? Want dat klopt;). Of anders dan voorgaande jaren? Of anders dan je verwacht had? Ik lijk Gandalf wel, zie ik, maar ik ben toch benieuwd.
   
 12. Dubbelzinnig! nadruk op wat :).............had ook een vraagteken kunnen zijn ipv !
   
  Naomi008 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina