Gezocht: Tochtgenoten Hardangervidda

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door daandewaal, 25 nov 2018.

 1. Hoi,

  Ik zoek tochtgenoten om in februari/maart 2019 naar de Hardangervidda te gaan. Doel is om een wintertrektocht te maken op ski's, met pulka en tent. Mijn idee is om in Haukeliseter te starten en om dan een lus over het plateau te maken, dit biedt voldoende mogelijkheden om veilig terug te keren als dat nodig is.
  Het is mijn uitdrukkelijke idee om na deze tocht naar Spitsbergen te gaan, naar Newtontoppen. ( ik heb een jaar op Spitsbergen gewoond en ben bekend met alle vaardigheden die hier voor nodig zijn)

  Graag hoor ik wie interesse heeft in een of beide tochten!

  Met vriendelijke groet, Daan de Waal
   
  hyz vindt dit leuk.
 2. Dag Daan,

  In 2005 trokken wij samen over de Hardangervidda, een bijzondere ervaring. Diverse keren ben ik daarna nog geweest. Ook ik ga in feb 2019 een bescheiden ( ik ben nu 65j) tocht aldaar maken met tent en slee. Niet vanuit Haukeliseter vanwege de lastig klim naar het plateau. Ik kies voor Ustaoset of Finse trein station. En ja Spitsbergen vond ik ook zeer mooi.

  groet,
  Sjef
   
  leonmoonen en hyz vinden dit leuk.
 3. Hoi Sjef,

  Leuk iets van je te horen! Toen in 2005 was het inderdaad allemaal begonnen, en heeft dus zowel jou als mij niet meer los gelaten. Veel plezier gewenst op de hardanger!

  groeten, Daan
   

Deel Deze Pagina