gesloten cellschuim 3mm

iemand een brilliant idee waar je redelijk goedkoop gesloten celschuim van 3mm dik van de rol kan scoren (+/- 150cm breed is dat dan)?

Bever had het vroeger maar is nu uit het assortiment. ik had wel een adres gevonden in de UK maar dan moet ik ruim bijna 15 euro de strekkende meter betalen (bij heel veel meters zakt de prijs naar 13,60...).

Ik wil namelijk daarvan een wintervloer maken voor in de zware tipi.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

De exped mat kende ik uiteraard al lang maar is mij te duur voor de afmeting die ik ervoor krijg en is bovendien niet een doorlopende lengte. Ik heb in de UK wel een adresje gevonden voor een rol van 1,50 breed en 10 meter lang voor zo'n 122 euro maar daar komt dan nog 32 euro verzendkosten bij... Nu kan ik wel een bulk inkoop doen voor bijvoorbeeld 3 rollen dan wordt verzend ook wel duurder maar per meter gaat het dan omlaag. Voor 3 rollen ben ik 42 euro verzendkwijt.

maar goed wat moet ik met 30m als ik wellicht aan 10 meter afdoende heb. Hier een winkeltje beginnen a 15 euro de strekkende meter?:D
 
is er geen ondervloer voor laminaat wat voor dit doel ook geschikt is.

Jawel dat is opzich wel mogelijk maar dat spul is aanzienlijk zwakker, je loopt het zo kapot. De truc van echte goede eva is dat het cross linked polyethylene is met verschillende dischtheden. EVA heeft een vrij hoge dichtheid in vergelijking tot PE foams voor ondervloeren. het neemt daardoor nog minder water op is nog moeilijker te doorboren en is scheurvaster.

Ook noppenfolies kennen dit probleem als vloer in een tent. In trekkerstentjes waar je niet rondloopt zoals in een tipi. Is het uiteraard wederom een oplossing
 
Ik weet dat in Leiden een winkeltje is dat allerlei foammatten en tapijten verkoopt. Geen idee hoe die winkel heet, maar ik geloof dat ze op de Lange Mare zitten.
 
mail is verzonden. thanks Han!

Reactie binnen gekregen. Ze hebben geen EVA van 3mm dik op rol. Maar ze kwamen wel met een (iets warmer) alternatief. Een foam gemaakt van vertakte PE, ook met een hoge dichtheid (anders niet zo warm).

Het gaat om dit ondervloerspul:
http://parketmeesteronline.nl/pm-mastercombi-3-mm-dampdicht-dempend-isolerend.html

Denk dat ik het maar eens ga bekijken in Lisse of Alblasserdam (ze hebben meerdere vestigingen), kijken of het een beetje stevig is.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan