Eventjes voorstellen!


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
R

R-Luute

Guest
Hallo mede-voetgangers!

Graag wil ik me even voorstellen aan jullie.

Mijn naam is Ron, 26 jaar en woonachtig in het zuidwesten van Drenthe. Ik ben een echte liefhebber van het afleggen van lange afstanden.

Hoe dat precies zo gekomen is, weet ik eigenlijk niet. Waarschijnlijk is het begonnen toen ik ooit eens met een kameraad besloot dat we prima te voet vanuit de kroeg terug naar huis konden. Dit was ongeveer 20 kilometer. We hadden de volgende dag geen kater .. of we merkten het niet vanwege de dikke blaren onder onze voeten.

Feit is dat die fascinatie altijd gebleven is. Vooral de nieuwsgierigheid naar hoeveel kilometer je in een dag kan afleggen, als het bijna onmogelijk lijkt, je omgeving ook denkt dat het onmogelijk is, en dat het je dan toch lukt.

Wat ik wel jammer vind is dat er maar weinig in mijn omgeving zijn die dit ook leuk vinden. Behalve mijn mechelse herder dan, maar die kan geen kaartlezen en ik kan er geen gesprekken mee voeren .. ;)

Qua rondtrekken blijf ik toch het liefst in Nederland/België, hoewel het me zeker geweldig lijkt om eens vanuit Noordwest Duitsland (ergens rond Bremen) naar Nederland te lopen. Ik ben benieuwd in hoeveel dagen je dat kunt lopen.

Anyways, ik hoop een boel op te kunnen steken van deze site. Met het echte hiken (meerdaags) ben ik nog niet erg bekend.

Greetings,

Ron
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

eindelijk nog es een topic waar ik op kan reageren :p

welkom hier en dit is idd een heel leerijke site ik heb al ongeloofelijk veel kunnen opsteken van de ervaren rotten hier ;)
 
Dank, dank! Ik verwacht ook een boel op te steken op deze site, gezien het grote aantal leden.

Ook leuk om te zien dat de mensen op dit forum werkelijk overal vandaan komen!
 
Welkom. Net na de zomervakantie is er in de Hoge Venen ook een mooi loopje: de OXFAM NOVIB 100 km. Tijdslimiet 30 uur. Samen met wat vrienden ga ik het ook doen. Idee?
 
Hey Ron,

Welkom!
Als je van lange afstanden houdt en je naar west duitsland(mooi gebied!) wilt, mag ik je de Rheinsteig(van Bonn naar Mainz via Koblenz(320km) en de rothaarsteig(154km) aanbevelen. Wie weet kun je hier een wandeling naar nederland aan vast knopen
 
@Peter Meier

Daar heb je gelijk in! :)

@Metalbas

Dat zijn beste afstanden, beslist een gave uitdaging. Thanks!
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan