Even voorstellen

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door Insilico, 10 mrt 2019.

 1. Dag allemaal,

  Ik lees al een lange tijd de vele interessante topics en omdat ik me meer en meer in de wereld van de hike vakanties heb gestort, merk ik dat er meer vragen komen die onbeantwoord blijven. Graag zou ik deze in nieuwe topics willen stellen, maar eerst even mij zelf voorstellen dacht ik. Is wel zo netjes...

  Nou ik kom uit Nieuwegein en werk als IT consultant in de gezondheidzorg en qua sporten doe ik aan wielrennen en fitness. Af en toe nog weleens boulderen of tennissen. Sinds ik in mijn studententijd Jotunheimen heb bezocht is het hike virus bij mij aangeslagen en nooit meer weggeweest. Afgelopen jaren mooie treks gemaakt in Afrika (kilimanjaro en mount Meru), Noorwegen en Frankrijk.

  Ik probeer elk jaar met een vriendenclubje 1-2 x de Franse alpen te betrekken voor een lang weekend. Heerlijk is dat, zo intens ook altijd. De mooiste filosofische gesprekken en een algemeen gevoel van gezegend zijn. Tussendoor probeer ik ook wat verre lange hike vakanties in te plannen. Ik zit er aan te denken om het gehele Kungsleden trail te wandelen, maar daar zal ik een ander topic e.e.a. over vertellen.

  Zelf ben ik ook een gearfreak en zal me dubbel en dwars inlezen op een item alvorens ik tot een aankoop overga. Ik hoop in ieder geval mijn bijdrage te leveren aan de vele gear topics.

  Bij deze ook dank voor de betrokkenheid die jullie uitstralen in de vele topics...
   
  RoelAlblas en Odysseus vinden dit leuk.
 2. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Wees welkom op het prikbord als actieve deelenemer. Het is altijd leuker om je ervaring(en) te delen dan alleen die van anderen te lezen :)

  Raymond
   
 3. Hoi, wees welkom en veel leesplezier.
  Het is leuk om alleen of samen op pad te gaan. Het buitenleven is geweldig, eigenlijk ook zonder veel spulletjes mee te nemen.
  Wat je niet bij je hebt, hoef je niet te dragen.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 4. Insilico, van harte welkom!

  Altijd leuk als nieuwe deelnemers aan het prikbord zichzelf zo uitgebreid voorstellen.
  Dit is wat ik zo leuk vond in je intro:
  Marla
   
 5. Yo Welkom hier :):)
   
 6. Welkom hier, aan mijn tips zul je niet veel hebben. Ben heel beginnend en zelf altijd op zoek naar tips en tops.
   

Deel Deze Pagina