Even impulsief

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door Joop130, 2 jul 2018.

 1. Polariteit, RoelAlblas en leonmoonen vinden dit leuk.
 2. Aha op Zegenoord geweest dus. Leuke tocht. Ook zoiets gedaan op de laatste junior hike wij zijn echter vanuit Loenen naar Brummen gegaan. Je kan echt mooie tochten maken in die hoek van de Veluwe.

  Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
   
 3. zo simpel , je hebt er drie kaarten voor nodig( OV, NTKC en Groene kaart), bijna geen planning last minute idee . Zo mooi !
   
 4. Goed dat je een NTKC kaart hebt maar als trekker niet noodzakelijk (gastrecht).  Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
   
 5. Hi Sander,

  Klinkt misschien tegenstrijdig, maar het gastrecht bij de NTKC is geen recht maar een gunst. Dus fijn dat Joop een kaart heeft.

  MVG

  Rolf
   
 6. Ja je hebt gelijk Rolf.

  Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
   
 7. wel voor een van de mooiste terreinen van Nederland, Kooijberg Ugchelen, legaal wildkamperen.
   
  RolfKerkhof vindt dit leuk.
 8. Myk

  Myk

  Dit weekend deze tocht gelopen. Het was heerlijk wandelweer en een prachtige omgeving. Vele stukken waande ik mij alleen op de wereld, op 2 zwijnenfamilies na dan :).... Na zo'n 5km gaf de gps aan om rechtsaf te slaan, er was echter geen (duidelijk) zichtbaar pad. Na een paar honderd meter klimmen en klauteren over omgevallen bomen werd een klein pad zichtbaar en makkelijk te volgen. Dank Joop130 voor het delen. Ik houd me aanbevolen voor meer van dit soort weekendtochten met camping.
  Groet, Myk
   
  BertusS en Joop130 vinden dit leuk.
 9. Ziet er uit als een mooi tochtje! Tnx voor de inspiratie :)
   
  BertusS vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina