• De site is afgelopen nacht (26/02) verhuisd naar een andere server. Tegelijkertijd is het prikbord vernieuwd naar een nieuwe versie. Er kunnen hier en daar dus nog enkele kleine zaken fout gaan, mocht dat zo zijn: let me know.

Escapardenne Eisleck Trail met kids

Dit weekend een deel van de Escapardenne Eisleck Trail gelopen tussen Wilwerwiltz en Troisvierges in Luxemburg met mijn kinderen. Blijft me verbazen hoe goed de Eisleck en Lee trail uitgewerkt zijn, niet voor niets twee 'Leading Quality Trails'. Een verslagje vindt je HIER
 
@hyz inderdaad, is qua liter inhoud (40 vs. 48 l) ook bijna even groot, dus dat vond ze zelf wel heel stoer. Qua kilo's zal mijn rugzak toch iets zwaarder hebben doorgewogen :D
 
  • Leuk
Waarderingen: hyz
Wat ik wel grappig vindt is dat een groot deel van de dingen die je hebt gefilmd dezelfde zijn die ik ook heb gefilmed. Die camping van die hollanders in Clairvaux is trouwens echt wel ok. zat er laatst aan te denken om daar weer langs te springen. Dat stukje naar benenden naar het monument voor het neerstorte vliegtuig was met een natte dag wel echt erg glibberig.

Bas
 
Leuk verslag, en leuk om te lezen. Ik heb deze zomer de eerste 2 etappen van de Lee-trail gelopen, maar afgebroken vanwege de hitte. Ben er toen definitief achtergekomen dat wandelen met zware rugzak in hitte > 25 graden toch echt niks voor mij is :confused::eek:

Plan is om hem komend voorjaar voort te zetten, en dan de eisleck trail ook een stuk te doen. Goed om te lezen dat er daar ook een deel langs het spoor gelopen wordt. Dat vond ik juist het voordeel aan de Lee trail, dat je zo op de trein kan stappen als het nodig is;)
 
Bovenaan