Donsjas naar Onlinestomerij!

De sodamethode is niet meer van toepassing. Ik geloof vanwege aluminium onderdelen. Zie de tips op klusidee om de machine schoon te houden.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Nou ja, het is residu van resten....dus veel kan het niet zijn [emoji16]
Bij mij blijft in het laatje waar het waspoeder in gaat wel wat achter wat ik altijd schoonmaak als ik bv gore tex jassen ga wassen. Maar in de machine zelf? Ik kan me niet voorstellen dat daar iets achterblijft dat niet is opgelost en weggespoeld....

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk

Niet met dons maar wel gezien op diverse fleece trui en vesten gezien. ondanks een schoon zeepbakje.
Maar verder geen probleem meer, ik doe het toch weer in de emmer met sportwash.
 
Fijne tip Marla! Tot op heden die keren dat ik iets heb laten wassen van donsspul sloeg ik van de rijksweg richting de veluwe af bij Maarsbergen. Daar zit Lowland cq. Birdland. Zij wassen ook dons en als ik me niet vergis gaat al het spul dat bij Bever binnenkomt in Maarsbergen de machines in. Als het gewassen is haal ik het de volgende trip naar de Veluwe weer op.

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
 
En nog even terug naar de eerste post: mijn vriend heeft daarna bij dezelfde stomerij Sassen zijn slaapzak laten stomen. Prijzen zie hier: http://www.dekbeddenstomen.nl/bestellen
en binnen drie dagen had ie de slaapzak terug!

Marla

Hier nog een positieve ervaring met de online stomerij. Op dinsdag de slaapzak op de post gedaan, zaterdag stond de postbode alweer voor de deur met de schoongemaakte slaapzak (ik was niet thuis, maar goed). Tussendoor nog een mailtje gekregen dat ze een gaatje gerepareerd hadden om te voorkomen dat er dons zou ontsnappen bij het behandelen.
Zelf doen zou een heel karwei geweest zijn, zeker zonder wasdroger, met waarschijnlijk een veel minder goed resultaat dan het professioneel laten doen voor een paar tientjes.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan