Allgauer alpen.

Discussie in 'Discussie: wandelgebieden' gestart door gerard nijhuis, 10 mrt 2019.

 1. We zijn van plan om deze zomer in de Allgauer alpen te gaan wandelen. Onze keuze is gevallen op de Himmelssturmer, 1 van 3 route's van de wandeltrilogie in de Allgau.
  Kan iemand ons info geven hiervan? Waarschijnlijk is het zo dat we deze keer met bagagetransport gaan doen. Onze hond gaat nu ook voor de eerste keer mee. ☺

  Groet, Gerard en Alwine
   
 2. jdw

  jdw

  Als je de route al hebt uitgekozen zal het toch op basis van gevonden info zijn? Vragen om 'Informatie' is ook wel erg algemeen. Wat wil je precies weten?

  Ik had nog nooit van de Himmelsturmer gehoord en ik zie dat de route pas een aantal jaren als zodanig wordt aangeprezen. Sommige delen van de Allgauer alpen ken ik echter vrij goed. Als je dus specifieke info wilt weten over bepaalde etappes kan ik wellicht helpen.
   
 3. Hallo Joost,
  De Allgauer trilogie zijn drie verschillende route's die op verschillende hoogte's , zwaarte's, door de Allgauer alpen gaan. Deze route's lopen in elkaar over.
  Ik had graag informatie willen hebben over een eventueel bagage transport waar wij gebruik van zouden kunnen maken. We gaan nu voor de eerste keer onze hond meenemen. Het is een Finse lappenhond.
  Misschien heb je info hierover, maar we blijven zelf ook zoeken hiernaar.
   
 4. jdw

  jdw

  Over het baggagetransport weet ik niets. Daar heb ik nooit gebruik van gemaakt.

  Ik ben wel skeptisch over het meenemen van de hond. Ik heb de route even snel bekeken en zie dat er ook in berghutten wordt overnacht. In de meeste hutten zijn honden niet toegestaan maar in sommige weer wel. Je zal dus alle geplande accomodaties individueel moeten benaderen of je hond meemag. Dat gaat een hele puzzel worden.
   

Deel Deze Pagina