Aldi merk "CRIVIT" buitensport kleding?

Hai,

Zie bij de ALDI regelmatig buitensportkleding staan van het merk CRIVIT.
Ben geintereseerd in een softshell, maar wil wel een (goed) ademend model.
heb ooit eens een Matterhorn jasje (100% polyester) gekregen maar daar zweet ik gigantisch in, gewoon eng om te dragen.

De Crivit zou uit 3 lagen bestaan incl membraan, koste ca. €18,=

kennen jullie dit merk?

Vanaf donderdag 9-08-2012 start de verkoop.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Crivit

Ik ken dit merk een beetje. Ik heb er thermo ondergoed van, en dan wel de broeken. Ik gebruikte slechts incidenteel ( dit jaar alleen de eerste 2 weken van februari), en wilde er dus niet teveel geld aan uitgeven. De pasvorm is een beetje vreemd, maar voor mij wel goed. Gezien de prijs ( 9 euro) had ik er geen hoge verwachtingen van, en dat is wat ik je ook als advies geef. Van mezelf wist ik , dat ik deze broeken niet veel zou gaan dragen. Ik weet niet hoe vaak je dit soft-shell jasje gaat gebruiken, maar als je het vaak gaat gebruiken zou ik gaan voor meer kwaliteit. Dus met een beetje mazzel naar de Perry, anders naar een buitensportzaak. Kijk desnoods eens bij een outlet, van Bever of zoiets.
Iedere waar naar zijn geld, zou ik zeggen.

groetjes,

Mirjam
 
Ik heb er een hardloopshirt van, volgens mij was die alleen van de Lidl in plaats van de Aldi. Het ding kostte 6 euro, dus ik heb hem maar gewoon op de gok meegenomen. In het ergste geval kon die gewoon naar de kringloop en had ik 6 euro weggegooid. Thuis bleek het op zich een prima shirt te zijn (hoewel ik toch merkbaar betere shirts heb), maar qua pasvorm zit hij net niet lekker bij me. Bij gebruik van langer dan een uur gaat die toch wel vrij snel schuren.
Wat minder lang geleden hadden ze een fietshemd in de aanbieding. Ongeveer hetzelfde bedrag, en vooral als je wat langer loopt met nat weer is dat met hardlopen of wandelen ook erg fijn. 's Avonds geprobeerd en de volgende dag nog maar twee stuks gekocht, meer waren er niet meer in mijn maat.

Conclusie: het verschilt nogal per persoon en per kledingsstuk wat de kwaliteit en pasvorm is. Als ik jou was zou ik gewoon de gok nemen en het jack in het geval het niet werkt gewoon op marktplaats oid zetten.
 
Aha, kon het op de site en in de folder van de Aldi al niet vinden. Tis dus de Lidl. Vrijdag zal ik er eens aan snuffelen...

Met kleding is het zo: hoe slechter water- en winddicht, hoe beter ademend. Als je veel zweet, kan een jas dat nooit snel genoeg afvoeren. Pas je kleding en je inspanning aan aan de situatie (& weersomstandigheden). Zet bv. ritsen open tijdens het lopen.

Voor 18 euro kan je geen buil vallen, maar verwacht geen topjas.
 
Ik heb verschillende outdoor-spullen van de Aldi en Lidl [gehad] zoals een wollen trui met windstopper, softshell schoenen, onderkleding, kniekousen en shirts. en ik moet zeggen dat er met spul van beide weinig mis is mits je het gebruikt waarvoor het bedoeld is : gewoon en dagwandeling op de Veluwe, in Zuid-Limburg of Luxemburg waarna je terugkeert in je warme vakantie-bungalow of hotel. Het zelfde geldt ook voor materiaal van de Decathlon of de Pery Sport. Een softshell van de Decathlon kwam eens goed uit een test van de ANWB of de Oppad.
Als je eens een bui op je kop krijgt, met een zo'n 'goedkopere' softshell, is dat geen ramp. En als je dan ook nog eens een kleine opvouwbare paraplu meeneemt kun je bijna alles aan.

Als je 3 weken naar Schotland of de Hardangervidda gaat in het natte seizoen zou ik een betere softshell meenemen en een hardshell voor over de shoftshell [en een regenbroek vanzelfsprekend].
 
Oeps, en ik stond vanochtend zelf dus idd in de verkeerde winkel.....sorry maar haal Aldi, Lidl en zelfs Action nog al eens door elkaar.... :-(

Maar heb een jasje bij de Lidl kunnen scoren, was beperkte keuze M of XL met of zonder capucion.
Draagt op het eerste gezicht wel prettig, gebruik zal het uit moeten wijzen.
Andere "zwetende" nepper kan igg de vuinis bak in :).

Bedankt voor jullie reacties (en juiste winkel)
 
De softshells zien er in ieder geval mooi uit!
De folder van Lidl van deze week bevat trouwens allerlei outdoorspullen.
Jammer dat bij de wandelsokken de samenstelling niet staat.
En de Lidl is net iets te ver voor mij om even te gaan kijken.

Marla
 
Trekkingbroek

Vandaag een trekkingbroek in mijn handen gekregen en gepast.
Mooi licht spul en voor € 15 euro wel de moeite om uit te proberen!

Marla
 
Net ook even op de site gekeken, voor die bedragen kan je er niet echt een buil aan vallen.
Morgen maar even passen dus!

Timo
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan