Zoekresultaten

 1. Dhara Colombia

  Whisperlite slang muurvast

  Dank jullie wel voor alle tips en adviezen. Het klinkt alsof Project Benzinebrander een vroege dood sterft. Het is maar de vraag of ik dit probleem hier op het platteland van colombia opgelost krijg. Grote kans dat ik de brander binnenkort mee terug geef naar NL.. Veiligheid voorop lijkt me.
 2. Dhara Colombia

  Whisperlite slang muurvast

  Maar mensen, het is toch een benzínebrander?! Die moet roch werken met benzine of ben kk nou gek? Alle andere brandstoffen heb ik nog niet gevonden hier, wasbenzine nog niet iig. Ik moet zeggen dat dit nogal tegenvalt.
 3. Dhara Colombia

  Whisperlite slang muurvast

  Update: ik heb de brander maar een week of 3 gebruikt, het probleem begon na dat mislukte 'dimmen' vd vlam. Ongelode benzine heb ik gebruikt. Ben er mee naar een garage gegaan. Hun mening: de slang kan er niet uit, lijkt vastgelast. Als je aan de slang trekt, beweegt de bocht vh koper aan het...
 4. Dhara Colombia

  www.andes-y-selva.blogspot.com

  www.andes-y-selva.blogspot.com
 5. Dhara Colombia

  Whisperlite slang muurvast

  Hoi Bas, ik ga zo googlen wat sonisch reinigen is! Klinkt als iets met geluidstrillingen. Er zijn hier best veel autogarages en werkplaatsen. Dat doorblazen is te proberen, men houdt hier wel van 'effe wat anders' en de lokale mensen zijn erg behulpzaam.
 6. Dhara Colombia

  Whisperlite slang muurvast

  Hallo allemaal. Ik heb de MSR Whisperlite International. Toen ik een keer de regelklep gebruikte om de brander te dimmen werd de vlam geel en ging het vuur uit. Te veel gedimd dus...:) Maar sinds deze actie krijg ik de brander niet meer aan de gang! De benzine komt niet meer uit de gaspit. Wat...
 7. Dhara Colombia

  Sinds sep '18 met gezin op reis in Colombia

  Sinds sep '18 met gezin op reis in Colombia
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Bovenaan