Recente inhoud door Jvdmeij

 1. Jvdmeij

  Garmin inReach Messenger satellietcommunicator voor buiten de mobiele dekking

  Ik ben benieuwd hoe de ontwikkelingen gaan om dit soort tools op te nemen in gewone telefoons. In de laatste iPhone zo'n functie al: https://backpackinglight.com/apple-iphone-14-vs-garmin-inreach/
 2. Jvdmeij

  Buitensportfilms

  Ook een aanrader. Gaat niet over buitensport, maar wel over een prachtig natuurgebied vlakbij Christchurch in Nieuw Zeeland.
 3. Jvdmeij

  Buitensportfilms

  Dit is ook een fijne. Ook geen sport, maar mooie natuur iig :) https://www.imdb.com/title/tt3892172/
 4. Jvdmeij

  PCT ambities: wie?

  Gelukkig heb je weinig last van de politiek als je lekker in de backcountry zit :) Plannen om nobo (Hiking the PCT Northbound: A Stupid Idea) of sobo (Hiking the PCT Southbound: A Stupid Idea) te gaan? Zou ik zelf nog wel een lastige keuze vinden trouwens!
 5. Jvdmeij

  Mannelijk reismaatje gezocht, te voet Europa

  Als je niemand kan vinden die met je mee wil, dan kan je er voor kiezen om een bestaande trail te lopen om een grotere kans te hebben om mensen onderweg tegen et komen.
 6. Jvdmeij

  [Engeland] Coast to coast path

  Enige ervaring die ik kan delen gaat over Helvellyn, en nee dat is niet zo spannend als het genoemd wordt. Als je vaker de bergen in bent geweest, hoef je je geen zorgen te maken.
 7. Jvdmeij

  HRP Haute Randonnée Pyrénéenne 2020

  Route zelf.
 8. Jvdmeij

  HRP Haute Randonnée Pyrénéenne 2020

  Geen ervaringen, maar ik heb wel een GPX voor je: https://www.dropbox.com/s/ldgece7iksp24a2/2153079.gpx?dl=0 Deze FB groep kan ik je ook aanraden: https://www.facebook.com/groups/769512779917888/
 9. Jvdmeij

  Hiking plannen voor 2020

  Augustus is het plan. Ga je tip zeker checken! Ongeveer de helft van de CT volgt de CDT, dus dan heb je idd al een mooi stuk te pakken. Je hebt geen tijd of zin om de complete CDT in een ruk te doen?
 10. Jvdmeij

  Hiking plannen voor 2020

  Colorado Trail!
 11. Jvdmeij

  [VERKOCHT] Exped Lightning 60L (vrouwen) + Flash Pack Pocket

  Super lichtgewicht (1.160 gram!) hike rugzak van Exped, vrouwenmodel. Gemaakt van een mix van Dyneema en Nylon. Dit maakt deze rugzak zo licht en sterk. Dyneema is het sport en outdoor materiaal van de toekomst. Los erbij gekocht is de Exped Flash Pack Pocket. Een aan te clippen tasje om...
 12. Jvdmeij

  AliExpress

  Trouwens, tips voor gear van ali vind je op https://frugalhiker.blogspot.com/?m=0
 13. Jvdmeij

  Hiken met een paraplu

  Een rain kilt/skirt kan, naast een poncho, ook nog een idee zijn: https://backpackinglight.dk/clothing/ula-rain-kilt-rain-skirt
 14. Jvdmeij

  Flessen uit de Nederlandse supermarkt waar de Sawyer op past

  Vorige week was ik in Schotland en heb ik geen (1 liter) flessen kunnen vinden waar de Sawyer op past. In Amerika worden vaak de smart water flessen gebruikt, maar die kan ik in Nederland helaas niet vinden. Hebben jullie tips welke flessen hier passen?
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan