INGEZONDEN: Hiking-week vanuit Lermoos met ervaren berggidsen


Rkoome

Administrator
Forumleiding
hotel_post_0717-7893.jpg

De ervaren wandelgidsen van Bergsport Total kennen de mooiste wandelgebieden van Tirol als geen ander. Vanuit het pittoreske dorpje Lermoos aan de Zugspitz Arena ontdek je de mooiste plekjes van deze prachtige bergstreek. Hotel Post biedt nu een aantrekkelijk arrangement waarbij je overdag wandelt met professionele berggidsen en na gedane arbeid geniet van luxe wellness en culinaire verwennerij.


Je wandelt onder andere over de Zugspitze en leert de ontzagwekkende berg van alle kanten kennen. Lieflijke almen, indrukwekkende kloven, kristalheldere bergmeertjes en afwisselend boslandschap: de natuur is hier prachtig. De grotere hoogteverschillen worden met liften overbrugd. Je kunt kiezen tussen wandelroutes die geschikt zijn voor beginners en voor meer ervaren bergwandelaars.

Arrangement Hotel Post****S: Hiking-week
Hotel Post in Lermoos combineert op aangename wijze actieve wandeltochten met luxe wellness en culinaire hoogstandjes. Tijdens de Hiking-week wandel je een week lang door een van de mooiste wandelgebieden van Oostenrijk onder begeleiding van de professionele gidsen van Bergsport Total. Het Hiking-week arrangement bestaat verder uit zeven overnachtingen in Hotel Post Suite A en het Gourmet-volpension. Inclusief gebruik van het drieduizend vierkante meter grote Spa-complex met vele sauna’s en baden. Ga voor meer informatie naar www.post-lermoos.at.

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6, 6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at.

Over Hotel Post Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair.

gartnerwand-gratwanderung.jpg Hiker-water-Tirol.jpg Hotel-Post-Spring-1.jpg seebensee-zugspitz-arena.jpg
 
LOL!!! :D

Ik ben serieus gaan zoeken hoe het hotel nou echt heet, aangezien er een deel van de naam werd gecensureerd met sterretjes...

Suf ei :oops:
 
LOL!!! :D

Ik ben serieus gaan zoeken hoe het hotel nou echt heet, aangezien er een deel van de naam werd gecensureerd met sterretjes...

Suf ei :oops:

Dat komt omdat wij normaal gewend zijn om veel meer sterren te zien als we in de buitenlucht overnachten ;)

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan