Magellan SporTrak Pro
Cursus/Workshop
Trail, trek- en hikers
Bergwandel en meer
Kaart & Kompas
GPS (GNSS)
Groep- en Privécursus
Groepstocht GPS/K&K
www.padvinden.nl

Magellan SporTrak Pro: Veel gestelde vragen

  1. Ik zie niet hoeveel afstand nog resteert van de route die ik op dit moment loop. Hoe kan dat?
  2. MapSend: Ik heb met MapSend een nieuwe regio gedownload naar de ontvanger, maar nu is de vorige regio verdwenen. Hoe kan dat?
  3. Er zit een scheurtje in de behuizing van mijn SporTrak, daar waar de schroefjes zitten. Kan dat kwaad?
  4. De handleiding die ik bij de ontvanger kreeg lijkt lang niet alles te bespreken wat er mogelijk is met de ontvanger. Klopt dat?
  5. Waar kan ik de nieuwste firmware/besturings-software voor mij SporTrak downloaden?

Ik zie niet hoeveel afstand nog resteert van de route die ik op dit moment loop. Hoe kan dat?
Op dit moment is deze functie nog niet opgenomen in de firmware van de SporTraks. Je kunt alleen de hemelsbrede afstand zien tot het eindpunt van de route. Dit gemis is reeds doorgegeven aan Magellan en zal waarschijnlijk bij één van de volgende firmware-update worden verholpen.

MapSend: Ik heb met MapSend een nieuwe regio gedownload naar de ontvanger, maar nu is de vorige regio verdwenen. Hoe kan dat?
Telkens als je een regio wilt uploaden, moet je alle regio's uploaden die je in de ontvanger wilt hebben. Reeds aanwezige regio's worden immers gewist. Het is dus belangrijk om de definitie van je regio's ook te bewaren op je PC.

Er zit een scheurtje in de behuizing van mijn SporTrak, daar waar de schroefjes zitten. Kan dat kwaad?
Uiteraard kan elk scheurtje een probleem vormen voor wat betreft waterdichtheid. Magellan heeft reeds aangegeven dat het hier waarschijnlijk om een constructie-fout gaat en je kunt dan ook contact opnemen met je dealer mochten er inderdaad kleine scheurtjes zichtbaar zijn.

De handleiding die ik bij de ontvanger kreeg lijkt lang niet alles te bespreken wat er mogelijk is met de ontvanger. Klopt dat?
Klopt als een bus. De handleiding die bij je ontvanger wordt geleverd is een zogenaamde basis-handleiding. Wil je echter alle ins en outs van de ontvanger te weten komen, download dan de volledige handleiding van de site van Magellan: http://www.magellangps.com/en/support/products/sportrakpro.asp en kies voor de optie 'Manual'.

Waar kan ik de nieuwste firmware/besturings-software voor mij SporTrak downloaden?
Deze kun je altijd vinden op de site van Thales/Magellan: http://www.magellangps.com/en/support/products/sportrakpro.asp. En kies dan voor de optie 'Software update'.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]