foto
Cursus/Workshop
Trail, trek- en hikers
Bergwandel en meer
Kaart & Kompas
GPS (GNSS)
Groep- en Privécursus
Groepstocht GPS/K&K
www.padvinden.nl

Links naar andere sites met informatie over Lowrance

Dit overzicht van links richt specifiek op sites die te maken hebben met Lowrance of die juist voor Lowrance gebruikers interessant zijn. Naast deze links zijn er nog veel meer links te vinden in het algemene GPS linksoverzicht.

Lowrance Electronics Inc.
De corporate site van Lowrance zelf staat boordevol informatie. Je kunt er omschrijvingen van de nieuwste producten vinden, maar ook on-line handleidingen, update voor firmware en algemene informatie over het gebruik van Lowrance ontvangers.
(http://www.lowrance.com/)
GPS Nuts
Deze site van Ron Wilson en Andrew Kalinowski is gespekt door hun voorliefde voor Lowrance en Eagle ontvangers. De site is ontstaan uit hun onvrede over het feit dat een vergelijking tussen de Garmin III+ en de GlobalMap 100 wel erg duidelijk partijdig werd afgenomen.
(http://www.gpsnuts.com/)
Lei-extras
De officiële site voor het kopen van Lowrance, Eagle en Magellan producten. Op deze site vind je dan ook alle ontvangers, accessoires en handleidingen. Wel even rekening houden met verzendkosten en eventuele BTW die de Nederlandse douane rekent.
(http://www.lei-extras.com/)
gps.pagina.nl
Kijk hier voor een groot overzicht van GPS-links in het algemeen.
(http://gps.pagina.nl/)

Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]