foto
Cursus/Workshop
Trail, trek- en hikers
Bergwandel en meer
Kaart & Kompas
GPS (GNSS)
Groep- en Privécursus
Groepstocht GPS/K&K
www.padvinden.nl

GPS tips voor Lowrance ontvangers

In deze rubriek wil ik je laten delen in de ervaringen die ik inmiddels heb opgedaan met de Lowrance ontvanger. Op dit moment gebruik ik de GlobalMapTM 100 tijdens het voorbereiden en lopen van mijn hikes.

Inmiddels is mijn ontvanger meegeweest naar de Belgische Ardennen, Luxemburg, Noord Frankrijk, Spanje en de Duitse Eifel. Tijdens deze tochten heb ik ervaring opgedaan en nieuwe dingen geleerd die ook andere Lowrance-gebruikers van pas kunnen komen. Kortom: heb jij een Lowrance ontvanger en gebruik je 'm voor het hiken, dan is dit de plek om je informatie vandaan te halen.

Ander merk ontvanger? Geen probleem, want ook dan kun je je voordeel doen met enkele van de tips en tricks die hier worden genoemd. Daarnaast is er uitgebreide informatie over GPS in het algemeen op de GPS pagina, of in de GPS Koopgids.

De rubriek is onderverdeeld in de volgende onderdelen:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]