foto

Handleiding Katadyn Pocketfilter

Het filteren van natuurwater tot drinkwater vraagt om de nodige handigheid en inzicht. Omdat ik zelf inmiddels al ervaring heb opgedaan met mijn Katadyn Pocketfilter, heb ik besloten om alle dingen die ik geleerd heb met betrekking tot deze filter eens goed op 'papier' te zetten. Dit mede omdat je bij aanschaf van deze filter zult zien dat er (nog) geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing bij zit.

Deze handleiding is daarmee echter niet onbruikbaar voor buitensporters die andere filters gebruiken. Sommige tips en handigheidjes die hier genoemd worden, gelden zeker ook voor het filteren van water in het algemeen.

De handleiding is opgedeeld in verschillende delen. Ik wil de volgende zaken bespreken:

Mocht je na het doorlezen van deze handleiding nog vragen hebben over de Pocketfilter, dan kun je me altijd mailen. Ook extra tips zijn altijd van harte welkom!

animatie pocketfilter (82Kb)

Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }