Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Technologische wondersok voor outdoorfreaks

Technologische wondersok voor outdoorfreaksVolhouden! De X-Socks Trekking Energizer zijn de ultieme compressiesokken voor trekkers, klauteraars, hikers en andere outdoorfanatici. Door het uitoefenen van geleidelijke druk op de voeten en onderbenen, laat het lichaam het bloed sneller stromen. Dit versnelt de opname van voedingsstoffen, verlicht de druk op hart en bloedvaten en verlaagt de hartslag. Op deze manier verlenen de sokken nuttige hulp bij het trotseren van de zwaartekracht. Het resultaat mag er zijn: maximaal uithoudingsvermogen.

Druk
Voeten hebben het niet gemakkelijk. Met elke stap dragen ze het gehele lichaamsgewicht en zijn ze de natuurlijke schokbrekers van het lichaam. Vooral op lastig begaanbaar oppervlak is dit een enorme druk. Deze lichaamsdelen verdienen daarom alle aandacht die ze nodig hebben. Alle energie die bespaard kan worden op ruw terrein, is meegenomen. De veelvuldig gepatenteerde en beschermde technologie van de X-Socks Trekking Energizer zorgt daarvoor.

Persen!
De compressie (of samenpersing) in de Smart Compression Zone vermindert de kans op trombose en helpt u sneller te herstellen. Met geavanceerde bescherming geeft de X-Socks Trekking Energizer op 14 (!) plekken extra steun en bescherming. Het ventilatiesysteem met het AirConditioning Channel zorgt samen met AirCool Stripes onder de tenen en het Traverse AirFlow Channel System in het voetbed voor de afvoer van warme, vochtige lucht. Onder de voetzool komt koele lucht daarvoor in de plaats. Met goed gevolg: blaren en irritatie door schuring bestaan niet meer.

Prijs
Wie lang en ver op pad gaat, heeft met X-Socks Trekking Energizer de perfecte begeleiding. Daar zijn de geleerden het over eens: het ontwerp werd al geƫerd met awards voor functionaliteit en design.

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.