Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Eureka! familie-tent van het jaar

Eureka! familie-tent van het jaarDe Tunnel Vision TC van Eureka! is door de SOS (Specialized Outdoor Shops) verkozen tot tent van het jaar 2004 in de categorie familie-tenten.

De Tunnel Vision TC is gemaakt van Technical Cotton, een materiaal dat is geweven uit polyester en katoen. De voordelen van katoen (UV-bestendig, prettiger leefklimaat, etc.) wegen niet op tegen de nadelen (hoger gewicht) als het gaat om familietenten.

De grote ramen in de tent zorgen voor veel licht in de tent en samen met de hoogte van 195cm zorgt dat voor een prettige tent om in te verblijven. Ook bij slecht weer. De tent weegt 14,2Kg en is in te pakken in een bijgeleverde hoes in een pakket van 32x70cm.

De Tunnel Vision is een zeer ruime familietent die plaats kan bieden aan 8 volwassen. Ook bestaat de mogelijkheid om voor de kinderen een speciale binnentent op te hangen zodat zij hun eigen (speel)ruimte hebben.

De SOS organiseren jaarlijks gezamenlijk enkele tentenshows waarbij bijna alle in Nederland verkrijgbare tentmerken aanwezig zijn. De organisatie van de SOS tentenshows is in handen van Spacsport, Bever, Demmenie Sport, Slee Buitensport, Carl Denig en Outdoor Magazine.

Voor meer informatie: https://www.eurekaeurope.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Eureka!:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.