Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE-kinderkleding voor in de sneeuw

VAUDE-kinderkleding voor in de sneeuwSneeuw is voor de meeste kinderen één groot feest. Lekker ravotten, sneeuwballen gooien, iglo's bouwen en sleetjes rijden... Voor sommigen is zelfs een week op de ski's weggelegd. Ondanks de inspanningen van alle sneeuwactiviteiten, blijft het spelen met sneeuw een koude aangelegenheid. Juist daarom is het belangrijk om de kinderen goed aan te kleden, zodat ze lekker ongestoord verder kunnen spelen. VAUDE heeft een complete kindercollectie die aan de hoogste outdoor-eisen voldoet. Handig is bijvoorbeeld het Kids Campfire 3 in 1 Jacket. Dit is een waterdichte 3 in 1 jas met als binnenjack een warme 200 grams fleece. Dit is goed te combineren met de Kids Snow Cup Pants: een warme waterdichte, robuuste broek.

Kids Campfire 3 in 1 Jacket II
Het Kids Campfire 3 in 1 Jacket II dankt zijn naam gedeeltelijk aan de 3 toepassingsmogelijkheden van deze winterjas. Tijdens natte of winderige herfstdagen volstaat het dragen van alleen het buitenjack. Is het buiten ‘bikkelen van de kou’, dan biedt de warme – inritsbare – 200 grams fleece in combinatie met het buitenjack de perfecte bescherming. Op een mooie nazomerdag kunnen de kids buiten van het zonnetje genieten in de fleece. Natuurlijk kan de fleece ook gewoon in huis gedragen worden. Het Kids Campfire 3 in 1 Jacket II is stoer, modern en tegelijkertijd functioneel. De Ceplex Active coating in het Kids Campfire 3 in 1 Jacket II zorgt ervoor dat de jas 100% wind- en waterdicht is. Bovendien is bij dit 3 in 1 jack aan alle details gedacht: zo is de buitenjas - tot maat 128 – bijvoorbeeld voorzien van een label waarop de naam vermeld kan worden, beschikt het over een vaste maar verstelbare capuchon met elastische delen en zijn voor extra veiligheid reflecterende elementen speels op de jas verwerkt. Verkrijgbaar in de kleuren: black, red, mango, chute green, turf en magenta. Adviesverkoopprijs: EURO 100,-.

Kids Snow Cup Pants
Deze gewatteerde broek met bretels is aan de achterkant hoger gesneden om sneeuw-inval te voorkomen. Het zitvlak en de knieën zijn met Cordura verstevigd en de broek heeft binnenin gamaschen. De Ceplex Active coating zorgt ervoor dat de broek 100% wind- en waterdicht is. De Kids Snow Cup Pants is getest door de kinderen in het Waldkindergarten. Verkrijgbaar in de kleuren black, turf en magenta. Adviesverkoopprijs: EURO 78,-.

Kindercollectie
Naast deze beschreven artikelen biedt de kindercollectie ook fleeces, regenjassen, broeken, softshells en ondergoed.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.