Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Leather and Ballistic van Tamrac

Leather and Ballistic van TamracBij Tamrac, de Amerikaanse tassenfabrikant, is de tassenlijn voor de digitale camera's uitgebreid met een groot aantal nieuwe modellen.

De succesvolle Digital Series heeft er sinds kort een versie bij, de LEATHER & BALLISTIC SERIES. Deze tassen zijn, net als de Digital Series, gemaakt van het sterke ballistische nylon. Met als extra afwerking in stijl is de afsluiting van de tas van echt rundleer. Dit geeft de tas naast een modern, ook een stijlvol uiterlijk.

Ballistisch nylon heeft o.a. als eigenschap dat het materiaal geen stof aantrekt wat beter is voor uw camera. De Leather & Ballistic Series bestaat uit 4 modellen. Speciaal voor compactcamera's en digitale videocamera’s. Alle tassen zijn voorzien van extra opbergruimte voor geheugenkaartjes, kunnen aan de riem worden gedragen en beschermen uw camera zoals u dat zelf zou willen doen.

De Leather & Ballistic Series is te koop vanaf 16 Euro.

Voor meer informatie: https://www.tamrac.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.