Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kleurrijke Trail-collectie van Arc'Teryx

Kleurrijke Trail-collectie van Arc'TeryxVoor de komende zomer heeft Arc'teryx ervoor gekozen om de nieuwe Trail-collectie te voorzien van vrolijke zomer-kleuren.

Zo bestaat de Cairn-lijn uit drie nieuwe stijlen van start: Cairn Short (materiaal: Consoltex Extreme), Cairn SS Crew en Cairn SS Zip (materiaal: RentexTM foundation). De Cairn shirts zijn voorzien van een vrouwelijke en korte schnitt bij de dames-modellen. Het materiaal RentexTM foundation is sneldrogend, bezit een zeer aangenaam 'Next-to-Skin' gevoel en hindert door de elasticiteit de bewegingsvrijheid niet.

De meeste shirts zijn tweekleurig. De dames-modellen zijn er in de maten XS, S, M, en L. De heren-modellen zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Het afgebeelde Cairn SS Zip shirt is verkrijgbaar in de kleurencombinaties Sangria, Sky Blue/Bluejay (dames-modellen), Bluejay/Sky Blue (heren-modellen), Dark Zinc en Gator.

Adviesverkoopprijs bedraagt 65 Euro.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.