Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE schoen Big Al light licht en luchtig

VAUDE schoen Big Al light licht en luchtigNieuwkomer in de schoenencollectie van VAUDE is de Big Al Light: een lichte, luchtige multifunctionele schoen met hypergrip zool. Net als de andere schoenen in de collectie heeft de Big Al Light een uitstekende pasvorm, een stevige zool die aan de voorkant iets afloopt om de voeten goed af te wikkelen en een zachte demping. Ook heeft deze schoen een 'hielclip' die ervoor zorgt dat de hiel goed vastzit in de schoen en voorkomt wrijving.

Big Al Light
Deze lichtgewicht lage schoenen zijn uitermate geschikt voor een zomerse wandeling. In de schoen is “mesh” verwerkt dat zorgt voor een extreem goede ventilatie. Ideaal, ook bij hogere temperaturen. Qua prijs/kwaliteit is deze schoen echt een topper. Zowel in dames- als herenversie verkrijgbaar in diverse kleuren. Adviesverkoopprijs: € 100,-.

Leest en binnenzool
De leest is het hart van iedere schoen en daarmee verantwoordelijk voor de pasvorm. VAUDE heeft om die reden geïnvesteerd in tijd, energie en liefde voor details bij het ontwikkelen van de leest met als doel het beste draagcomfort en perfecte pasvorm te garanderen. De leest van de VAUDE schoenen heeft een speciale vorm die de hiel en de middenvoet perfect ondersteunt, een comfortabele ruimte in het gebied van de voorvoet en extra ruimte biedt aan de kleine teen. In combinatie met de leest is de binnenzool maatgevend voor de pasvorm. Het ergonomisch ontwerp van de binnenzool komt ten goede aan de pasvorm en is een onderscheidende factor in het VAUDE Footmapping concept: het ondersteunt de natuurlijke afwikkeling en geeft de voet optimale ondersteuning.

Hypergrip
Hypergrip levert wereldwijd toonaangevende kwaliteitszolen. Sinds 1987 produceert Hypergrip buitenzolen. Het gebruikte rubber in de Hypergrip zolen is buitengewoon slijtvast, licht, duurzaam en bieden een hoge stabiliteit. De combinatie van Hypergrip buitenzolen met innovatieve technologieën optimaliseren de demping en het afwikkelen van de schoen. Het nieuwe profiel van de buitenzool biedt de beste grip ongeacht de ondergrond. Bovendien is het profiel zo afgestemd dat het de natuurlijke afwikkeling via de grote teen ondersteunt. De torsieverstevigende TPU Stabiliser in het midden van de voet zorgt voor stabiliteit. De middenzool is vervaardigd uit het dempende EVA wat het draagcomfort bevordert.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.