Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sprayway Discover Tee gemaakt van kokosnoten

Sprayway Discover Tee gemaakt van kokosnotenSprayway maakt deze zomer gebruik van Cocona. Cocona is een gepatenteerde technologie, die afvalstoffen uit de voedingsindustrie (kokosnootschillen) omzet naar de beste kwaliteit actieve koolstof. Deze actieve koolstof wordt toegevoegd aan vezels en garens.


Cocona heeft een aantal bijzondere eigenschappen: een UV bescherming van 50+ UPF, vochtregulatie, geurabsorptie, en is anti statisch. Alle eigenschappen zijn permanent en kunnen niet woorden uit gewassen.

De Coconavezel die Sprayway gebruikt voelt comfortabel aan zodat het T-shirt op de huid kan worden gedragen, zowel als onderlaag of gewoon als shirt. De wasvoorschriften zijn geprint, alle naden zijn vlak gestikt om het draagcomfort te optimaliseren. Door de UPF+50 filter en de geurabsorptie kan dit shirt ook worden gedragen in de tropen of voor lange tochten.

Het weegt (in de maat L) 134 Gram en is er voor dames en heren in drie uitvoeringen. Een T-shirt(zie op foto) verkoopprijs EURO 35.00. Een T-shirt met een halve rits verkoopprijs EURO 40.00, en het shirt met lange mouw en een halve rits verkoopprijs EURO 50,00.

Voor meer informatie: http://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.