Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE trekkingfietsbroek Lakeside met hoge UV-beschermingsfactor

VAUDE trekkingfietsbroek Lakeside met hoge UV-beschermingsfactorFietsen in een normaal ogende broek en toch geen last van het zadel krijgen. Deze idealen zijn verenigd in de multifunctionele VAUDE trekking fietsbroeken waarvan de binnenbroek (met zeem) uitneembaar is. Kenmerken van deze Lakeside fietsbroeken zijn: sneldrogend, lichtgewicht en een UV-beschermingsfactor van UPF 50+. De Lakeside is verkrijgbaar als 'afritsbroek', capri en bermuda. De broekspijpen van de lange broeken zijn strak te stellen rondom het onderbeen.

Eigenschappen
De Lakesides zijn gemaakt uit Supplex: een moderne stof die het aangename draagcomfort van katoen combineert met de eigenschappen van de huidige stoffen. Supplex is ademend, vormvast, sneldrogend én kleurvast. Alle Lakesides hebben diverse verwerkte zakken, waarvan sommige zakken met rits afsluitbaar zijn. De losse binnenbroek bestaat voor 90% uit het milieuvriendelijke Tactel in combinatie met 10% elastaan. Deze comfortabele trekkingbroeken zijn er zowel in dames- als herenmodellen. Qua kleurstelling kan men kiezen uit zwart, antraciet of ‘wood’. Adviesverkoopprijzen: EURO 78,- voor de bermuda, EURO 90,- voor de ¾ broek en EURO 100,- voor de lange broek met afritsbare pijpen.

UV-bescherming
De UV-beschermingswaarde van UPF 50+ is conform de Australische/Nieuw-Zeelandse Standaard AZ/NZS 4399:1996 een uitstekende UV bescherming. Deze UV-bescherming wordt bereikt door de keuze van het soort vezels, de manier van weven, materiaaldikte en door het aanbrengen van het milieuvriendelijke titanium dioxide in de stof.

Tactel
Tactel is een nylon kunstvezel die volgens de strenge Bluesign Standard is vervaardigd en zich met een uitstekende vochthuishouding onderscheidt. Bovendien is Tactel maximaal vrij van schadelijke stoffen, huidvriendelijk en bijzonder geschikt voor mensen met allergieën. Tactel is sneldrogend en daardoor een ideale keuze voor alle activiteiten die plaatsvinden in de zomer. Het hoge draagcomfort spreekt voor zich: het ligt zacht op de huid en veroorzaakt geen drukpunten.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.